Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

26 January

Godmorgon! Det kom lite snö i natt, precis som SMHI hade utlovat. DEt är lördag och vi har sovmorgon. Klockan är 09.31 Godmorgon! Det kom lite snö i natt, precis som SMHI hade utlovat. DEt är lördag och vi har sovmorgon. Klockan är 09.31
Sol tror Sjöräddarna, men där har dom fel. Sol tror Sjöräddarna, men där har dom fel.
....en del lokala snöbyar säger SMHI om det närmaste dygnet. ....en del lokala snöbyar säger SMHI om det närmaste dygnet.
Men det snöar konstant hela förmiddagen och en bra bit in på eftermiddagen. Maken har varit ute och skyfflat bort lite snö. Men det snöar konstant hela förmiddagen och en bra bit in på eftermiddagen. Maken har varit ute och skyfflat bort lite snö.
Längre fram på eftermiddagen kommer Bonden med sin traktor. Längre fram på eftermiddagen kommer Bonden med sin traktor.
Och så kör han bort lite snö från parkeringen och uppfarten. Och så kör han bort lite snö från parkeringen och uppfarten.
I kväll är vi bjudna på middag hos Bonden och Bondfrun, Makens kusin med hustru. Vi kommer lite tidigt och Gudbarnet, som bor en bit bort är på gården för att ta in hästarna i stallet. Och nu I kväll är vi bjudna på middag hos Bonden och Bondfrun, Makens kusin med hustru. Vi kommer lite tidigt och Gudbarnet, som bor en bit bort är på gården för att ta in hästarna i stallet. Och nu
Åke är väldigt söt. Åke är väldigt söt.
Nu finns det tre Västgötaspetsar här i huset. Här är Troy, som snart ska gå i pension. Hans arbetskamrat Bosse är en duktigt vallhund, men han kan behöva en ersättare och arbetskamrat. Det ä Nu finns det tre Västgötaspetsar här i huset. Här är Troy, som snart ska gå i pension. Hans arbetskamrat Bosse är en duktigt vallhund, men han kan behöva en ersättare och arbetskamrat. Det ä
I kväll är det Bonden som lagat maten. Vi får borsjtj och smörgås. Så här ska en äkta svenskbybo-borsjtj se ut, kokt på oxsvans och med mycket lite rödbetor i soppan. I kväll är det Bonden som lagat maten. Vi får borsjtj och smörgås. Så här ska en äkta svenskbybo-borsjtj se ut, kokt på oxsvans och med mycket lite rödbetor i soppan.
Bondens syster med man är också här i kväll. Det blir en trevlig middag. Bondens syster med man är också här i kväll. Det blir en trevlig middag.
Till efterträtt blir det hemgjord citronglass och konserverade persikor. Till efterträtt blir det hemgjord citronglass och konserverade persikor.
När Bondfrun inte var så gammal vann hon en adventsljusstake på lotteri. Hon tyckte den var ful och fortsatte tycka det. Nu är den helt rätt. Ja, det är en Erik Höglundl-jusstake, en sådan dä När Bondfrun inte var så gammal vann hon en adventsljusstake på lotteri. Hon tyckte den var ful och fortsatte tycka det. Nu är den helt rätt. Ja, det är en Erik Höglundl-jusstake, en sådan dä

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/26/