Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

27 January

Godmorgon! Vi har sovit över i natt hos Biologen, Gudbarnets storasyster, som bor i granngården. Klockan är 9.00 och Bonden och Bondfrun har redan varit uppe ett tag och varit i ladugården medan B Godmorgon! Vi har sovit över i natt hos Biologen, Gudbarnets storasyster, som bor i granngården. Klockan är 9.00 och Bonden och Bondfrun har redan varit uppe ett tag och varit i ladugården medan B
Sol just nu var väl att ta i. Sol just nu var väl att ta i.
Det ska dessutom snöa ordentligt framåt kvällen. Det ska dessutom snöa ordentligt framåt kvällen.
Nu blir det rena rama hotellfrukosten. Nu blir det rena rama hotellfrukosten.
Nu kommer Bonden in från lagården. Nu kommer Bonden in från lagården.
Och precis som på hotellfrukostar får man frukostefterrrätt. I det här fallet chokladpraliner. Och precis som på hotellfrukostar får man frukostefterrrätt. I det här fallet chokladpraliner.
Maken och hans kusin Bonden är mycket förtjusta i att prata med varandra. De gjorde det hela kvällen i går och nu fortsätter dom. Maken och hans kusin Bonden är mycket förtjusta i att prata med varandra. De gjorde det hela kvällen i går och nu fortsätter dom.
Lille Åke är så klart med oss i kökssoffan. Lille Åke är så klart med oss i kökssoffan.
Lille Åke är så klart med oss i kökssoffan. Lille Åke är så klart med oss i kökssoffan.
Lille Åke är så klart med oss i kökssoffan. Lille Åke är så klart med oss i kökssoffan.
Men till slut kan dom slita sig ifrån varandra och vi kan åka hem. Men till slut kan dom slita sig ifrån varandra och vi kan åka hem.
Och det har varit kallt i natt. Hela -11,6. Vilken tur att Bröderna fick vara inne i natt. Och det har varit kallt i natt. Hela -11,6. Vilken tur att Bröderna fick vara inne i natt.
Och dom är verkligen inte intresserade att gå ut nu heller, trots att temperaturen ligger runt nollan nu och dom har skaffat sig ett rejält vinterhull. Och dom är verkligen inte intresserade att gå ut nu heller, trots att temperaturen ligger runt nollan nu och dom har skaffat sig ett rejält vinterhull.
I dag gör jag kroppkakor. Men de hinner nästan ta slut innan jag hinner fotografera. Mamma är här i dag och äter middag och hon har önskat sig kroppkakor. I dag gör jag kroppkakor. Men de hinner nästan ta slut innan jag hinner fotografera. Mamma är här i dag och äter middag och hon har önskat sig kroppkakor.
Hon gillar smält smör till sina kroppkakor. Hon gillar smält smör till sina kroppkakor.
Men jag - och så klart Maken - är så pass mycket gotlänningar att vi vill ha vit sås med några matskedar fyllning i som smaksättning. Ska sanningen fram så föredrar Maken löksås, men jag g
Till efterrätt blir det röda vinbär, vaniljglass och kolasås; en kombo som jag varmt kan rekommendera. Till efterrätt blir det röda vinbär, vaniljglass och kolasås; en kombo som jag varmt kan rekommendera.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/27/