Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

29 January

Klockan är 06.14. Det är nästan som förr i världen. I dag har jag ett fullspäckat program. Klockan är 06.14. Det är nästan som förr i världen. I dag har jag ett fullspäckat program.
Det är mulet och plusgrader. Det är mulet och plusgrader.
En snöslabbig dag blir det i dag och sedan fryser det på. En snöslabbig dag blir det i dag och sedan fryser det på.
Maken och jag åker till simhallen i Fårösund. Klockan är någon minut över 07.00. Vi är först på plan i dag. Bara en ensam dam i bassängen. Maken och jag åker till simhallen i Fårösund. Klockan är någon minut över 07.00. Vi är först på plan i dag. Bara en ensam dam i bassängen.
I foajén finns en monter med idrottsminnen från Fårösund. I foajén finns en monter med idrottsminnen från Fårösund.
Det är lite gulligt att här står Mattias Sunneborns skor från ungdomen. Det är lite gulligt att här står Mattias Sunneborns skor från ungdomen.
Jag får vänta någon timme på bussen i personalrummet på Makens förskola i Lärbro. Sedan tar jag mig in till stan. På Öster är det lite tisdagstomt så här på förmiddagen. Jag får vänta någon timme på bussen i personalrummet på Makens förskola i Lärbro. Sedan tar jag mig in till stan. På Öster är det lite tisdagstomt så här på förmiddagen.
Jag gör lite ärenden på Öster och går sedan till Café Mirelle och äter en god rostad majssoppa med chili, sallad, bröd och en liten klick bönröra. Jag gör lite ärenden på Öster och går sedan till Café Mirelle och äter en god rostad majssoppa med chili, sallad, bröd och en liten klick bönröra.
Det är fruktansvärt halt, blött, slabbigt i dag. Det är fruktansvärt halt, blött, slabbigt i dag.
Nu är det dags för klippning igen. Det är 9 veckor sedan sist. Nu är det dags för klippning igen. Det är 9 veckor sedan sist.
Ja, och så vänder jag på telefonkameraobjektivet och tar en bild på mig själv igen.Man får ganska runda kinder av närbilder med vidvinkel. Ja, och så vänder jag på telefonkameraobjektivet och tar en bild på mig själv igen.Man får ganska runda kinder av närbilder med vidvinkel.
Meningen var att jag skulle ta en bild på Tranhusgatan. Meningen var att jag skulle ta en bild på Tranhusgatan.
Jag går alltså Tranhusgatan norrut mot Lasarettet. Jag går alltså Tranhusgatan norrut mot Lasarettet.
Jag går förbi Botan. Det ser rätt dystert ut till och med här. Jag går förbi Botan. Det ser rätt dystert ut till och med här.
Men bakom mig, tvärs över gatan hör jag en talgoxe sjunga vårlåt vid St Clemens ruin. Det känns hoppfullt, faktiskt. Men bakom mig, tvärs över gatan hör jag en talgoxe sjunga vårlåt vid St Clemens ruin. Det känns hoppfullt, faktiskt.
Det är gulligt i Visby, men ganska folktomt en tisdagseftermiddag. Just den här norra delen av innerstaden är annars ganska befolkat av fast boende Visbybor. Det är gulligt i Visby, men ganska folktomt en tisdagseftermiddag. Just den här norra delen av innerstaden är annars ganska befolkat av fast boende Visbybor.
Det är gulligt i Visby, men ganska folktomt en tisdagseftermiddag. Just den här norra delen av innerstaden är annars ganska befolkat av fast boende Visbybor. Det är gulligt i Visby, men ganska folktomt en tisdagseftermiddag. Just den här norra delen av innerstaden är annars ganska befolkat av fast boende Visbybor.
I gravarna promenerar i alla fall en ensam människa. I gravarna promenerar i alla fall en ensam människa.
Det har töat en hel del under dagen, även om jag misstänker att det inte kommit lika mycket snö här som hos oss på norr. Det har töat en hel del under dagen, även om jag misstänker att det inte kommit lika mycket snö här som hos oss på norr.
Målet för promenaden var ett rutinbesök på Ögonmottagningen. Nu sitter jag i väntrummet. Målet för promenaden var ett rutinbesök på Ögonmottagningen. Nu sitter jag i väntrummet.
I morse hann jag inte läsa tidningen ordentligt, så jag gör det nu i kväll. Den här historien om biogasen är faktiskt lite lustig. Regionen köpte in en himla massa gas för några år sedan, me I morse hann jag inte läsa tidningen ordentligt, så jag gör det nu i kväll. Den här historien om biogasen är faktiskt lite lustig. Regionen köpte in en himla massa gas för några år sedan, me
Men så var det liksom inte. Nu har man köpt mera gas utan att ha några gasbilar. Man undrar ju om inte pengarna hade kunnat användas till något bättre. Det var ju fint tänkt, men det blev ju li Men så var det liksom inte. Nu har man köpt mera gas utan att ha några gasbilar. Man undrar ju om inte pengarna hade kunnat användas till något bättre. Det var ju fint tänkt, men det blev ju li

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/29/