Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

3 January

Godmorgon! Klockan är 07.29. Nu är elen tillbaka och stormen har bedarrat. Vi har ännu inget vatten i kranen. Godmorgon! Klockan är 07.29. Nu är elen tillbaka och stormen har bedarrat. Vi har ännu inget vatten i kranen.
Det ska bli en vacker dag i dag. Det blåser friskt i byarna, men det är inget onormalt. Det ska bli en vacker dag i dag. Det blåser friskt i byarna, men det är inget onormalt.
Det blåser fortfarande nordlig vind, några snöbyar och mulet mot kvällen lyder SMHI:s prognos. Det blåser fortfarande nordlig vind, några snöbyar och mulet mot kvällen lyder SMHI:s prognos.
Strax för 9.00 kommer vattnet tillbaka. Då passar jag på att diska, man vet inte när vattnet försvinner igen. Strax för 9.00 kommer vattnet tillbaka. Då passar jag på att diska, man vet inte när vattnet försvinner igen.
På förmiddagen kommer också ett sms från räddningstjänsten att faran är över och det går att ringa 112 igen. På förmiddagen kommer också ett sms från räddningstjänsten att faran är över och det går att ringa 112 igen.
Det blir en vacker dag idag. Det gäller att komma utomhus innan solen sjunker ner bakom trädtopparna. Det ligger en del nedblåsta kvistar på gatan, men det verkar som om allt har klarat sig relati Det blir en vacker dag idag. Det gäller att komma utomhus innan solen sjunker ner bakom trädtopparna. Det ligger en del nedblåsta kvistar på gatan, men det verkar som om allt har klarat sig relati
Det är halt på Fardumevägen. Det är halt på Fardumevägen.
Vattentanken som kördes hit i går kväll står fortfarande kvar vid vårt vattenverk. Vattentanken som kördes hit i går kväll står fortfarande kvar vid vårt vattenverk.
Eftersom det är så halt går jag ner mot träsket istället. Eftersom det är så halt går jag ner mot träsket istället.
På den obebyggda tomten, precis i vid Fardumevägen-träskvägen har det ramlat fem tallar vid skogsbrynet. På den obebyggda tomten, precis i vid Fardumevägen-träskvägen har det ramlat fem tallar vid skogsbrynet.
Och i skogen ligger det ett och annat träd, men faktiskt inte värre än vid en och annan vanlig storm, i alla fall här, trots att nordan låg på och träden är inte vana vid att det blåser i den Och i skogen ligger det ett och annat träd, men faktiskt inte värre än vid en och annan vanlig storm, i alla fall här, trots att nordan låg på och träden är inte vana vid att det blåser i den
Här ligger det ett träd över vägen. Det är en av de halvdöda askarna som växer längs vägen. Där har vinden legat rakt på och har haft fri fart över Ajes åker där rådjuren brukar hålla Här ligger det ett träd över vägen. Det är en av de halvdöda askarna som växer längs vägen. Där har vinden legat rakt på och har haft fri fart över Ajes åker där rådjuren brukar hålla
Här har det nyss gått en räv. Ja, och så jag, så klart. Här har det nyss gått en räv. Ja, och så jag, så klart.
Nu står solen redan väldigt lågt. Klockan är bara 13.22. Nu står solen redan väldigt lågt. Klockan är bara 13.22.
Nere vid träsket är det ljust fast skuggorna börjar bli långa. Nere vid träsket är det ljust fast skuggorna börjar bli långa.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/3/