Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

5 January

Godmorgon! Det är grått och det är Trettondagsafton i dag. Klockan är 09.44. Vi har sovit alldeles för länge, för vi var uppe alldeles för länge i går kväll. Godmorgon! Det är grått och det är Trettondagsafton i dag. Klockan är 09.44. Vi har sovit alldeles för länge, för vi var uppe alldeles för länge i går kväll.
Sol ska det vara. Men nej, bara grått, grått, grått. Sol ska det vara. Men nej, bara grått, grått, grått.
Så lyder prognosen från SMHI också. Verkar inte bli något vidare väder i dag. Så lyder prognosen från SMHI också. Verkar inte bli något vidare väder i dag.
Det finns två nya trädarter på Gotland, står det i tidningen; Bungerönn och Gardarönn. Man har känt till dem ett tag, men nu har deras dna undersökts och det är två olika nya arter av rönn. Det finns två nya trädarter på Gotland, står det i tidningen; Bungerönn och Gardarönn. Man har känt till dem ett tag, men nu har deras dna undersökts och det är två olika nya arter av rönn.
Nu går julen mot sitt slut. Vi tänder änglaspelet för sista gången för den här gången. Nu går julen mot sitt slut. Vi tänder änglaspelet för sista gången för den här gången.
I dag är det Maken som lagat middag. Det blir två olika sorters ugnsbakad vintersquash, "ohederliga" lammfärsbiffar, gratinerad tomat och broccoli. Supergott! I dag är det Maken som lagat middag. Det blir två olika sorters ugnsbakad vintersquash, "ohederliga" lammfärsbiffar, gratinerad tomat och broccoli. Supergott!
Jag älskar min julgran. Jag älskar min julgran.
Nu blommar amaryllisen "Apple Blossom" Nu blommar amaryllisen "Apple Blossom"

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/5/