Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

6 January

Godmorgon! Det är Trettondagen och de tre vise männen har hunnit fram till den lilla Jesusen i stallet i Betlehem. I dag blev det ännu en lång sovmorgon. Klockan är 09.44. I natt har det fallit s Godmorgon! Det är Trettondagen och de tre vise männen har hunnit fram till den lilla Jesusen i stallet i Betlehem. I dag blev det ännu en lång sovmorgon. Klockan är 09.44. I natt har det fallit s
Det blir en mulen dag i dag. Det blir en mulen dag i dag.
Makens kompostträdgård är ganska grafisk i sin framtonig i dag. Makens kompostträdgård är ganska grafisk i sin framtonig i dag.
Det är ganska grafiskt ute överhuvudtaget i dag. Det är ganska grafiskt ute överhuvudtaget i dag.
Maken och jag går en promenad. Här och var ligger det kullfallna träd. Maken och jag går en promenad. Här och var ligger det kullfallna träd.
De arkitektritade sommarbostäderna hade tur. De hade kunnat haft en och annan tall som kunnat falla över huset. Här var det nära ögat. De arkitektritade sommarbostäderna hade tur. De hade kunnat haft en och annan tall som kunnat falla över huset. Här var det nära ögat.
Och visst ligger det träd lite överallt. Och visst ligger det träd lite överallt.
Och visst ligger det träd lite överallt. Vi hör motorsågar lite här och var. Nu är folk ute i sina sommarstugor och röjer upp efter stormen. Och visst ligger det träd lite överallt. Vi hör motorsågar lite här och var. Nu är folk ute i sina sommarstugor och röjer upp efter stormen.
Vi tar en avstickare ner i hamnen och tittar lite på Östersjön. Vi tar en avstickare ner i hamnen och tittar lite på Östersjön.
Nu är glada julen slut, slut slut. Jag brukar ju normalt ta en hel dag till att göra slut med julen. Men nu ska jag göra som Mamma: Plocka undan lite i taget i veckan som kommer. Första uppgiften Nu är glada julen slut, slut slut. Jag brukar ju normalt ta en hel dag till att göra slut med julen. Men nu ska jag göra som Mamma: Plocka undan lite i taget i veckan som kommer. Första uppgiften
Maken handlade isterband i torsdags, sedan tar man vad man haver och så blir det en middag. Det blir ugnsrostad rödkål, rödlök, småpotatisar och äpplen, allt kryddat med rostat fänkålsfrö. E Maken handlade isterband i torsdags, sedan tar man vad man haver och så blir det en middag. Det blir ugnsrostad rödkål, rödlök, småpotatisar och äpplen, allt kryddat med rostat fänkålsfrö. E

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/6/