Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

1 February 2019

Godmorgon! Årets första månad har gått till ände. Nu är det Februari. Klockan är 07.50. Godmorgon! Årets första månad har gått till ände. Nu är det Februari. Klockan är 07.50.
Det snöblaskar lite. Det snöblaskar lite.
Och min bredbandsleverantör berättar att det är driftstörningar. Och min bredbandsleverantör berättar att det är driftstörningar.
Jag läser tidningen istället. Här får jag veta att det dyra vattnet har runnit ut ur Regionens trasiga ledningar medan vi sparar vatten. Och att laga dom kommer att ta 400 år om man ska gå igeno Jag läser tidningen istället. Här får jag veta att det dyra vattnet har runnit ut ur Regionens trasiga ledningar medan vi sparar vatten. Och att laga dom kommer att ta 400 år om man ska gå igeno
Nu är det tid för att göra groddar. Nu är det tid för att göra groddar.
Nu är nätet tillbaka igen. Det ligger runt nollan och det är ett måttligt snöfall så här på förmiddagen. Nu är nätet tillbaka igen. Det ligger runt nollan och det är ett måttligt snöfall så här på förmiddagen.
Snö, regn och blötsnö väntas i dag på öjn. Snö, regn och blötsnö väntas i dag på öjn.
Det blir en sådan där dag då jag är en ordentlig husmor. Jag tvättar Det blir en sådan där dag då jag är en ordentlig husmor. Jag tvättar
Och jag bakar nyttiga frukostbullar och gör en massa annat hushållsarbete. Och jag bakar nyttiga frukostbullar och gör en massa annat hushållsarbete.
Så med utgrävningen blir det inte mycket gjort i dag. Så med utgrävningen blir det inte mycket gjort i dag.
Men jag får en laddning exotiska frön från Maderia, tack @Enklabilder, och en bröllopsinbjudning från Kusinbarnet i Västergötland. Men jag får en laddning exotiska frön från Maderia, tack @Enklabilder, och en bröllopsinbjudning från Kusinbarnet i Västergötland.
Och ikväll blir det inte pizza utan OST! Och ikväll blir det inte pizza utan OST!
I dag var vi på bettet i mitt lag. Det gick strålande bra, redan från första frågan och vi ledde i princip hela tiden. Ibland har man flyt. I dag var vi på bettet i mitt lag. Det gick strålande bra, redan från första frågan och vi ledde i princip hela tiden. Ibland har man flyt.
Vi vann!! Vi vann!!

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/1/