Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

12 February

Morgonstund har guld i mund. Men visst är det för tidigt? Klockan är 05.37 och jag har just stigit upp. Och ute är det mörkt. Morgonstund har guld i mund. Men visst är det för tidigt? Klockan är 05.37 och jag har just stigit upp. Och ute är det mörkt.
Men det är visst halvklart och temperaturen ligger runt nollan. Men det är visst halvklart och temperaturen ligger runt nollan.
Fast jag vet inte, det verkar som om SMHI skojar med mig. Fast jag vet inte, det verkar som om SMHI skojar med mig.
Det är dags att åka till simhallen i Fårösund. När vi kommer dit några minuter i 7 har det börjat ljusna. Det är dags att åka till simhallen i Fårösund. När vi kommer dit några minuter i 7 har det börjat ljusna.
Det är bara att gå in. Vi är inte först på plan i dag. Fler simmande gamlingar är här i dag. Det är bara att gå in. Vi är inte först på plan i dag. Fler simmande gamlingar är här i dag.
När klockan börjar närma sig 8.30 är vi färdiga med morgonpasset och då har solen stigit upp på himlen och det är klart väder. Det ser ut att bli en strålande dag. När klockan börjar närma sig 8.30 är vi färdiga med morgonpasset och då har solen stigit upp på himlen och det är klart väder. Det ser ut att bli en strålande dag.
Jag passar på att köpa semlor på Bungehallen. Med det är jag aldrig svårövertalad. Jag passar på att köpa semlor på Bungehallen. Med det är jag aldrig svårövertalad.
Jag är stolt över mig själv. Jag har lyckats med konststycket att skruva i hop rullvagnen jag köpte på Ikea helgen första advent med min tennisarm och allt. Jag är stolt över mig själv. Jag har lyckats med konststycket att skruva i hop rullvagnen jag köpte på Ikea helgen första advent med min tennisarm och allt.
Icatulpanerna sköter sig. Dock lite varma av solen. Icatulpanerna sköter sig. Dock lite varma av solen.
Nu börjar bladtopparna bli lite gula. Nu börjar bladtopparna bli lite gula.
Men kronbladen är någorlunda fräscha fortfrande. Men kronbladen är någorlunda fräscha fortfrande.
En tulpan har börjat torka och en annan börjat slå ut. Men jag tror inte att den kommer att slå ut mer än så här. En tulpan har börjat torka och en annan börjat slå ut. Men jag tror inte att den kommer att slå ut mer än så här.
På kvällen äter vi semlor och konstaterar att Bungehallen inte kan skära ut locket lika snyggt som Ica i Slite. På kvällen äter vi semlor och konstaterar att Bungehallen inte kan skära ut locket lika snyggt som Ica i Slite.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/12/