Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

13 February

Godmorgon. Ordningen är åter ställd. Det har regnat. Klockan är 08.08. Godmorgon. Ordningen är åter ställd. Det har regnat. Klockan är 08.08.
Sjöräddarna tror att det ska vara halvklart nu och rätt varmt. Sjöräddarna tror att det ska vara halvklart nu och rätt varmt.
SMHI kommer med den lovande prognosen att solen ska titta fram under dagen. Frisk vind också. SMHI kommer med den lovande prognosen att solen ska titta fram under dagen. Frisk vind också.
Redan på förmiddagen har vi sol. Nu går jag ut för att greja lite. Det är hög tid att ta bort julkransen som alltid får hänga kvar långt in i februari, men nu får det räcka. Redan på förmiddagen har vi sol. Nu går jag ut för att greja lite. Det är hög tid att ta bort julkransen som alltid får hänga kvar långt in i februari, men nu får det räcka.
Den får bli prydnad vid komposterna. Den får bli prydnad vid komposterna.
Men jäklar vad det blåser. Det syns inte på bilden, men det blåser absolut mer än frisk vind. Men jäklar vad det blåser. Det syns inte på bilden, men det blåser absolut mer än frisk vind.
18 m/sek enligt Sjöräddarna nu. En kort stund känns det närapå som när stormen Alfrida for över socknen. 18 m/sek enligt Sjöräddarna nu. En kort stund känns det närapå som när stormen Alfrida for över socknen.
Inne i växthuset är det milt och vindstilla däremot. Inne i växthuset är det milt och vindstilla däremot.
Jag tar också ner stjärnan i växthuset och istappsslingan på Nisses veranda. Slingan får gå till återvinningen. Två ljus var redan vattenskadade och lyste inte och nu hade alla ljusen rostat v Jag tar också ner stjärnan i växthuset och istappsslingan på Nisses veranda. Slingan får gå till återvinningen. Två ljus var redan vattenskadade och lyste inte och nu hade alla ljusen rostat v
Vitlökarna har börjat titta upp. Vitlökarna har börjat titta upp.
Nu ska jag komma i håg att lyfta på hönsnätet lite, så att det inte blir ett helvete att ta bort den när löken vuxet lite mer. Nu ska jag komma i håg att lyfta på hönsnätet lite, så att det inte blir ett helvete att ta bort den när löken vuxet lite mer.
Titta vad jag hittade under fiberduken! Det är den höstsådda vintersalladen "Vit" som jag sådde i höstas. Titta vad jag hittade under fiberduken! Det är den höstsådda vintersalladen "Vit" som jag sådde i höstas.
Snöhögen är än så länge inte särskilt stor. Dessutom har den smält. Snöhögen är än så länge inte särskilt stor. Dessutom har den smält.
Bröderna ligger på sätt och vis lite symmetriskt i dag, fast på ett annat sätt. Bröderna ligger på sätt och vis lite symmetriskt i dag, fast på ett annat sätt.
Jag fick ju en fin soppkokbok av Dottern i födelsedagspresent i somras. Det är vegetariska soppor från restaurang Etcetera i Norrköping, där jag tyvärr aldrig varit någon gång. Däremot så la Jag fick ju en fin soppkokbok av Dottern i födelsedagspresent i somras. Det är vegetariska soppor från restaurang Etcetera i Norrköping, där jag tyvärr aldrig varit någon gång. Däremot så la
I dag ska jag göra Alibabasoppa. I dag ska jag göra Alibabasoppa.
Det blev en helt fantasktisk soppam med kikärtor, curry och svarta bönor förutom morot, lök och palsternacka, lite så där lagom halvmixad med de svarta bönorna som en snygg kontrast i soppan. Det blev en helt fantasktisk soppam med kikärtor, curry och svarta bönor förutom morot, lök och palsternacka, lite så där lagom halvmixad med de svarta bönorna som en snygg kontrast i soppan.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/13/