Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

14 February

Godmorgon. Det ljusnar, solen är på väg upp. Klockan är 07.06 och det är Alla Hjärtans Dag som numera heter Alla Vänners Dag. Godmorgon. Det ljusnar, solen är på väg upp. Klockan är 07.06 och det är Alla Hjärtans Dag som numera heter Alla Vänners Dag.
Det är ganska klart och en plusgrad just nu. Det är ganska klart och en plusgrad just nu.
Det ska bli varmare i dag och det kan bli klart väder till kvällen. Det ska bli varmare i dag och det kan bli klart väder till kvällen.
Ica tulpanerna från Slite står sig närapå idag också, men nu sjunger de på sista versen. Ica tulpanerna från Slite står sig närapå idag också, men nu sjunger de på sista versen.
Mer än så här kommer dom inte att öppna sig. Men de har hållit sig snygga i över en vecka och det är inte illa. Mer än så här kommer dom inte att öppna sig. Men de har hållit sig snygga i över en vecka och det är inte illa.
Jag ägnar förmiddagen åt att baka skorpor och eftermiddagen åt att torka dem. Jag ägnar förmiddagen åt att baka skorpor och eftermiddagen åt att torka dem.
I kväll blir den variant av den indiska smårätten Allo Gobi. Det är blomkål och potatis. Till det ris, färsk sallad från pallkragen ute, plommonchutney och myntapickles. I kväll blir den variant av den indiska smårätten Allo Gobi. Det är blomkål och potatis. Till det ris, färsk sallad från pallkragen ute, plommonchutney och myntapickles.
Och så var det Antikrundan igen. Det gick ju rätt bra i dag. Vi fick in tre fullträffar bl.a på tenn och speglar som vi är urusla på i vanliga fall. Och så var det Antikrundan igen. Det gick ju rätt bra i dag. Vi fick in tre fullträffar bl.a på tenn och speglar som vi är urusla på i vanliga fall.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/14/