Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

15 February

Godmorgon! Uppe med tuppen i dag igen. Klockan är 06.01. Nu kliver jag in i duschen. Godmorgon! Uppe med tuppen i dag igen. Klockan är 06.01. Nu kliver jag in i duschen.
Det lär vara mulet vid denna tidpunkt och hela +5 Det lär vara mulet vid denna tidpunkt och hela +5
Det ska bli jättevarmt i eftermiddag. Ända upp emot +9. Det ska bli jättevarmt i eftermiddag. Ända upp emot +9.
I dag ska jag gå till bussen. Jag tänker ta god tid på mig för så hör dags på dagen har inte kroppen riktigt vaknat än och fungerar riktigt tillfredsställande. I dag ska jag gå till bussen. Jag tänker ta god tid på mig för så hör dags på dagen har inte kroppen riktigt vaknat än och fungerar riktigt tillfredsställande.
När jag kommer till Fardume träffar jag Stickans Matte. Hon är på väg till jobbet och erbjuder mig skjuts dit. Därifrån kan jag ta samma buss som jag promenerar till. Jag tackar inte nej till e När jag kommer till Fardume träffar jag Stickans Matte. Hon är på väg till jobbet och erbjuder mig skjuts dit. Därifrån kan jag ta samma buss som jag promenerar till. Jag tackar inte nej till e
Och så är jag plötsligt i Fårösund så där lite oväntat. Och så är jag plötsligt i Fårösund så där lite oväntat.
Jag och busschauffören, som har rast, fördriver väntetiden i Bungehallens tipshörna med en kopp kaffe. Jag och busschauffören, som har rast, fördriver väntetiden i Bungehallens tipshörna med en kopp kaffe.
Sedan går jag till busshållplatsen och han går och hämtar bussen. Nu är jag på väg mot stan. Sedan går jag till busshållplatsen och han går och hämtar bussen. Nu är jag på väg mot stan.
Solen har börjat titta fram redan nu och väntar inte tills i eftermiddag, när jag kommit fram till Visby. Solen har börjat titta fram redan nu och väntar inte tills i eftermiddag, när jag kommit fram till Visby.
Jag åker direkt till min vårdcentral och lämnar ett prov och direkt tillbaka till Öster igen. Jag åker direkt till min vårdcentral och lämnar ett prov och direkt tillbaka till Öster igen.
Det blir skräpmat på Donken till lunch. Det blir skräpmat på Donken till lunch.
Här är det lilla huset som är byggt delvis på ringmuren och som så sakteliga håller på att rasa. Här är det lilla huset som är byggt delvis på ringmuren och som så sakteliga håller på att rasa.
Och här ligger det, precis innanför Österport. Jag går in till tanterna som står i bokcafét och frågar vad som händer närmast och hur det går med terrassen och lagningen av muren. Dom kommer Och här ligger det, precis innanför Österport. Jag går in till tanterna som står i bokcafét och frågar vad som händer närmast och hur det går med terrassen och lagningen av muren. Dom kommer
Sedan går jag neråt Hästgatan. Sedan går jag neråt Hästgatan.
Jag går till Wallers plats och nu ska jag träffa mina polare i Vårdklockan och sjunga en stump. Jag går till Wallers plats och nu ska jag träffa mina polare i Vårdklockan och sjunga en stump.
Självklart blir det pizza Napolitana när jag kommer hem. Jag kör all in med skräpmat hela dagen i dag. Självklart blir det pizza Napolitana när jag kommer hem. Jag kör all in med skräpmat hela dagen i dag.
Och så blir det olidligt spännande på På Spåret i kväll. Vi gjorde en tabbe på resan till Paris som vi trodde var till Hamburg och drog på 10 poäng för att Frasse ju äter hamburgare. Men s
Vi kom ändå på sista plats, slagna av tvåorna med ett poäng. Vi kom ändå på sista plats, slagna av tvåorna med ett poäng.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/15/