Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

17 February

Och varmt var det igår och kallt är det i dag. +12 som mest. Vi toppade i Sverige tillsammans med Fårösund, Kalmar och Oskarshamn. Och varmt var det igår och kallt är det i dag. +12 som mest. Vi toppade i Sverige tillsammans med Fårösund, Kalmar och Oskarshamn.
Nu är klockan 09.11 och det mulnar på. Godmorgon det är söndag. Nu är klockan 09.11 och det mulnar på. Godmorgon det är söndag.
+ 1 och sol är Sjöräddarnas prognos. Fast det stämmer inte. Vi har varmare och mindre sol. + 1 och sol är Sjöräddarnas prognos. Fast det stämmer inte. Vi har varmare och mindre sol.
I dag blir det lite av varje. Lätt regn t.ex. I dag blir det lite av varje. Lätt regn t.ex.
Vi åker in till stan. Vi åker in till stan.
I dag ska vi gratulera Svägerskan som fyller 60. I dag ska vi gratulera Svägerskan som fyller 60.
Släkten är här också. Släkten är här också.
Vi får smörgåstårta och efteråt blir det kaffe och kakor. Vi får smörgåstårta och efteråt blir det kaffe och kakor.
Svägerskans kissekatt har skaffat sig det bästa favvostället. Svägerskans kissekatt har skaffat sig det bästa favvostället.
Och när vi ändå är inne i stan passar vi på att storhandla på Willys Och när vi ändå är inne i stan passar vi på att storhandla på Willys
Och köpa ägg på Vägume kvarn på vägen hem. Men äggen var slut. Och köpa ägg på Vägume kvarn på vägen hem. Men äggen var slut.
Hönsen verkar inte särskilt blyga. Hönsen verkar inte särskilt blyga.
Dom kanske tror att dom ska få lite mat av mig. De ser väldigt förväntansfulla ut. Dom kanske tror att dom ska få lite mat av mig. De ser väldigt förväntansfulla ut.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/17/