Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

18 February

Ordningen är återställd. Det är grått. Godmorgon. Nu är det måndag. Klockan är 07.44. Ordningen är återställd. Det är grått. Godmorgon. Nu är det måndag. Klockan är 07.44.
Ja, det stämmer, det är ganska disigt, men dimma vete sjutton om jag ska kalla det för. Ja, det stämmer, det är ganska disigt, men dimma vete sjutton om jag ska kalla det för.
Det kan bli gluggar i molntäcket i dag. Det kan bli gluggar i molntäcket i dag.
I går köpte jag tulpaner som både förvarades i kyla och som stod i vatten. I går köpte jag tulpaner som både förvarades i kyla och som stod i vatten.
Ja, det blev en glugg i molntäcket. Riktigt trevlig väder, faktiskt. Ja, det blev en glugg i molntäcket. Riktigt trevlig väder, faktiskt.
Jag tar en annan väg till brottet för att slippa gå på kalklersörjan och vattnet som bildas precis där jag klättrar upp på skogsstigen. Jag tar en annan väg till brottet för att slippa gå på kalklersörjan och vattnet som bildas precis där jag klättrar upp på skogsstigen.
Då går jag förbi ett av kändishusen och deras pool. Då går jag förbi ett av kändishusen och deras pool.
Så är jag nere vid träsket. Så är jag nere vid träsket.
Det rinner faktiskt en liten stråle vatten ur berget ner i brottet. Det rinner faktiskt en liten stråle vatten ur berget ner i brottet.
Och så tar jag mig in i Rådjurens land. Och så tar jag mig in i Rådjurens land.
Men det är faktiskt en förkänning av vår. Jag har hört grågäss i dag också och hasselns hängen är sprängfyllda och bara väntar på varmare väder så att de kan öppna sig och sprida sitt Men det är faktiskt en förkänning av vår. Jag har hört grågäss i dag också och hasselns hängen är sprängfyllda och bara väntar på varmare väder så att de kan öppna sig och sprida sitt
Det går bra för taklökarna. Det går bra för taklökarna.
Och när solen har kommit fram, så öppnar sig de fina näckrostulpanerna. Och när solen har kommit fram, så öppnar sig de fina näckrostulpanerna.
Och dom kan man närapå dö för. Och dom kan man närapå dö för.
Och dom kan man närapå dö för. Och dom kan man närapå dö för.
Och dom kan man närapå dö för. Och dom kan man närapå dö för.
Och dom kan man närapå dö för. Och dom kan man närapå dö för.
Och dom kan man närapå dö för. Och dom kan man närapå dö för.
I dag blir det rådjurskalops till middag. I dag blir det rådjurskalops till middag.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/18/