Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

20 February

Godmorgon! Klockan är 07.06 Det ljusnar. Godmorgon! Klockan är 07.06 Det ljusnar.
Det är klart och kallt just nu. Och lite blåsigt. Det är klart och kallt just nu. Och lite blåsigt.
Och det ska fortsätta vara en solig dag, men med frisk vind. Och det ska fortsätta vara en solig dag, men med frisk vind.
Och risk för gräsbrand! Den varningen kom redan sent i går kväll. (Så här i efterhand, kan jag berätta att den här dagen blev en mycket hal dag på Gotland, åtminstone runt Visby och söder
Jag tar en morgonpromenad runt brotten, men går vägen upp mot Folkets hus och in mot brottet där uppe i svängen. Jag tar en morgonpromenad runt brotten, men går vägen upp mot Folkets hus och in mot brottet där uppe i svängen.
I dag rinner inget litet vattenfall ut ur berget. I dag rinner inget litet vattenfall ut ur berget.
Nu har solen börjat värma lite. Men jäklar vad det blåser. Friskt, var ordet. Nu har solen börjat värma lite. Men jäklar vad det blåser. Friskt, var ordet.
Tulpanerna trivs. Tulpanerna trivs.
När Maken slutat jobba åker vi in till stan. På besiktningen härom dagen fick han bakläxa. En bromslampa behövde bytas. Vi åker till Toyota och dom fixar det på direkten. När Maken slutat jobba åker vi in till stan. På besiktningen härom dagen fick han bakläxa. En bromslampa behövde bytas. Vi åker till Toyota och dom fixar det på direkten.
Sedan är det dags för biltvätt. Sedan är det dags för biltvätt.
Det är dags att byta skit igen. En bil på Gotland är alltid skitig. Det är dags att byta skit igen. En bil på Gotland är alltid skitig.
I går åt vi tomatsoppa med ris och topping av rostade chashewnötter. Det var gott. I dag tog vi en korv på Cirkel K Söder, vårt stamställe. Det var också gott. Sedan åkte vi till kören. I går åt vi tomatsoppa med ris och topping av rostade chashewnötter. Det var gott. I dag tog vi en korv på Cirkel K Söder, vårt stamställe. Det var också gott. Sedan åkte vi till kören.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/20/