Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

21 February

Klockan är 08.03. Det är gråmulet. Det är gråkallt. Godmorgon förresten! Klockan är 08.03. Det är gråmulet. Det är gråkallt. Godmorgon förresten!
Sjöräddarna kunde inte leverera någon rapport i dag, så SMHI får duga. Mulet, säger dom. Sjöräddarna kunde inte leverera någon rapport i dag, så SMHI får duga. Mulet, säger dom.
Kisse föredrar att sova räv i fönstret. Inget patrullerande utomhus. Fönstret får duga. Kisse föredrar att sova räv i fönstret. Inget patrullerande utomhus. Fönstret får duga.
I dag är det en sådan där bakdag. I dag är det en sådan där bakdag.
Och grejardag och mycket disk. Och grejardag och mycket disk.
Ibland hittar jag en instruktionslapp i receptböckerna som jag skrivit till Dottern som tidigt fick lära sig att laga mat på egen hand. Ibland hittar jag en instruktionslapp i receptböckerna som jag skrivit till Dottern som tidigt fick lära sig att laga mat på egen hand.
Paprikorna ser bra ut. De hade börja titta upp med små groddar redan i söndags. Snart är det dags att flytta bort dom från kuvösen till en lite svalare plats. Paprikorna ser bra ut. De hade börja titta upp med små groddar redan i söndags. Snart är det dags att flytta bort dom från kuvösen till en lite svalare plats.
I kväll är det Antikrundan. Och i dag gick det verkligen strålande för oss, trots flera totalmissar. I kväll är det Antikrundan. Och i dag gick det verkligen strålande för oss, trots flera totalmissar.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/21/