Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

23 February

Godmorgon! I dag är det en grå lördag och några snökorn. Kisse är ute. Klockan är 08.03. Godmorgon! I dag är det en grå lördag och några snökorn. Kisse är ute. Klockan är 08.03.
Gråkallt var ordet. Gråkallt var ordet.
Men det ska bli sol i alla fall. Men det ska bli sol i alla fall.
Det här är illavarslande. Jag tog en fästing på Torsten. Det här är illavarslande. Jag tog en fästing på Torsten.
Maken åker en sväng till tippen i Slite, sedan kommer han hem och hämtar mig. Vi åker till kyrkogården i Othem. Maken åker en sväng till tippen i Slite, sedan kommer han hem och hämtar mig. Vi åker till kyrkogården i Othem.
Efter fredagens besök hos sjukgymnasten har jag ännu ett papper på övningar som jag ska genomföra fyra till fem gånger om dagen. Efter fredagens besök hos sjukgymnasten har jag ännu ett papper på övningar som jag ska genomföra fyra till fem gånger om dagen.
Och här ligger Gösta bredvid mig i soffan och är gullig. Och här ligger Gösta bredvid mig i soffan och är gullig.
Maken har kökstjänst i dag. Det blir trerätters. Först en sallad, sedan varmrätt och sist ostar till dessert. Maken har kökstjänst i dag. Det blir trerätters. Först en sallad, sedan varmrätt och sist ostar till dessert.
Varmrätten består av lammfärsfylld paprika helt efter Mamma Stevankas recept. Det är mycket gott. Varmrätten består av lammfärsfylld paprika helt efter Mamma Stevankas recept. Det är mycket gott.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/23/