Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

26 February

Godmorgon! Det är fortfarande lite mörk, men det ljusnar. Klockan är 06.07. I dag är det Fettisdagen. Godmorgon! Det är fortfarande lite mörk, men det ljusnar. Klockan är 06.07. I dag är det Fettisdagen.
Klart, blåsigt och +5 just nu. Klart, blåsigt och +5 just nu.
Det blir blåsigt under dagen, men lugnare framåt eftermiddagen med lite mer moln. Det blir blåsigt under dagen, men lugnare framåt eftermiddagen med lite mer moln.
Det är dags att simma i Fåräösund igen. Nu är det faktiskt ljust ute när klockan är 07.00. Det är dags att simma i Fåräösund igen. Nu är det faktiskt ljust ute när klockan är 07.00.
Jag är först i damernas omklädningsrum idag. Jag är först i damernas omklädningsrum idag.
Två herrar förutom Maken simmade i bassängen när jag kom ut dit. Sedan droppade den ena efter den andra in. Nu vill folk komma i form till vår och sommar. Två herrar förutom Maken simmade i bassängen när jag kom ut dit. Sedan droppade den ena efter den andra in. Nu vill folk komma i form till vår och sommar.
I dag sår jag blommor. I dag sår jag blommor.
Och sedan får de små fröna vara i sin kuvös. Och sedan får de små fröna vara i sin kuvös.
Vi tänkte köpa semlor i dag, det är ju fettisdag. Men dom var inte färdiga ännu på Bungehallen i morse. Men de hade nylevererade tulpaner som stod i vatten. Vi tänkte köpa semlor i dag, det är ju fettisdag. Men dom var inte färdiga ännu på Bungehallen i morse. Men de hade nylevererade tulpaner som stod i vatten.
Jag fortsätter med städandet och rensandet. Jag fortsätter med städandet och rensandet.
Blomsteraffärstulpanerna har gjort sitt nu. Men de är ju rasande snygga. Utslagna och lite torkade. Det tog mer än en vecka. Det är annat än torrkade tulpaner i knopp efter några dagar, i bästa Blomsteraffärstulpanerna har gjort sitt nu. Men de är ju rasande snygga. Utslagna och lite torkade. Det tog mer än en vecka. Det är annat än torrkade tulpaner i knopp efter några dagar, i bästa
De är rasande snygga så här! De är rasande snygga så här!
De är rasande snygga så här! De är rasande snygga så här!
De är rasande snygga så här! De är rasande snygga så här!
Det blev semlor till kvällen i alla fall. Maken handlade dom i Lärbro på sin rast. Det blev semlor till kvällen i alla fall. Maken handlade dom i Lärbro på sin rast.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/26/