Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

27 February

Godmorgon! I dag är jag också uppe ganksa tidigt. Klockan är inte 07.30 än. Det ser ut som det ska bli en fin dag i dag. Solen är på väg upp. Godmorgon! I dag är jag också uppe ganksa tidigt. Klockan är inte 07.30 än. Det ser ut som det ska bli en fin dag i dag. Solen är på väg upp.
Lite småblåsigt och +4 just nu. Lite småblåsigt och +4 just nu.
Men det ska bli en ganska mild dag i dag. Men det ska bli en ganska mild dag i dag.
I dag tar jag promenaden till bussen. Det är drygt 5 km dit. I dag tar jag promenaden till bussen. Det är drygt 5 km dit.
Jag går förbi en av rådjursstigarna i backen upp mot Fardume. Jag går förbi en av rådjursstigarna i backen upp mot Fardume.
Nu är hasseln snart i full blom. Det känns att pollenet är på gång. Nu är hasseln snart i full blom. Det känns att pollenet är på gång.
Det är avgjort vårljus denna vackra dag vid Fardume. Det är avgjort vårljus denna vackra dag vid Fardume.
I Risungsdalen ligger fortfarande ett träd omkull. I Risungsdalen ligger fortfarande ett träd omkull.
Tant i trafikspegel. Tant i trafikspegel.
När jag kommer till Visby är det en strålande dag. Varmt känns det också. När jag kommer till Visby är det en strålande dag. Varmt känns det också.
Ja, och sedan är det bara att ta sig till Visbys utkanter igen. Ja, och sedan är det bara att ta sig till Visbys utkanter igen.
Nu är det dags för nya skor. Det är inte många att välja på. Men jag har ändå tur, för att jag kan få den enda lämpliga skon i olika färger och tjocklek på skinn. Nu är det dags för nya skor. Det är inte många att välja på. Men jag har ändå tur, för att jag kan få den enda lämpliga skon i olika färger och tjocklek på skinn.
När Maken kommer in till stan efter jobbet åker vi till Visbys köplador. Maken är glad för han har köpt sig ett extrahjul till sin släpkärra. När Maken kommer in till stan efter jobbet åker vi till Visbys köplador. Maken är glad för han har köpt sig ett extrahjul till sin släpkärra.
I dag blir det sushi. Sedan blir det kören. I dag blir det sushi. Sedan blir det kören.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/27/