Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

7 February 2019

Godmorgon! Mörkt och mulet. Klockan är 08.10 Godmorgon! Mörkt och mulet. Klockan är 08.10
Mulet och +1 har nästan blivit standard den här vintern. Mulet och +1 har nästan blivit standard den här vintern.
Men vi får ett omväxling till det med lite regn längre fram i dag. Men vi får ett omväxling till det med lite regn längre fram i dag.
Ringmuren håller på att ramla i hop igen. Det är inte alls långt från den del som det stora raset var för några år sedan. Nu är det ett långsamt ras. Fastigheten bakom staketet är det krist Ringmuren håller på att ramla i hop igen. Det är inte alls långt från den del som det stora raset var för några år sedan. Nu är det ett långsamt ras. Fastigheten bakom staketet är det krist
Nu åker Willys-tulpanerna ner i komposthinken. Nu åker Willys-tulpanerna ner i komposthinken.
Eftersom vi var på Ica i Slite köpte jag tulpaner. Dom stod i vatten och ser mycket fina ut. Eftersom vi var på Ica i Slite köpte jag tulpaner. Dom stod i vatten och ser mycket fina ut.
I kväll blir det rostade rotfrukter, mathavre och en gucka av kikärtor, kryddat med både färsk ingefära och gurkmeja, som ska vara i alla mat och dryck nu för tiden. I kväll blir det rostade rotfrukter, mathavre och en gucka av kikärtor, kryddat med både färsk ingefära och gurkmeja, som ska vara i alla mat och dryck nu för tiden.
Och så var det Antikrundan då. Mitt lag gick ut med full pott, men sedan gick det helt åt skogen. Och så var det Antikrundan då. Mitt lag gick ut med full pott, men sedan gick det helt åt skogen.
Men här var då förra veckans diplom, som jag av misstag kastat. Det fiskade jag upp i mina sparade diplom som @masart tipsade mig om att jag kunde hitta i Duo-appen. Och då gick det strålande,f a Men här var då förra veckans diplom, som jag av misstag kastat. Det fiskade jag upp i mina sparade diplom som @masart tipsade mig om att jag kunde hitta i Duo-appen. Och då gick det strålande,f a

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/7/