Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

8 February 2019

Godmorgon! Nu är det fredag igen. Snön smälter. Snart kommer grågässen. Klockan är 07.28. Godmorgon! Nu är det fredag igen. Snön smälter. Snart kommer grågässen. Klockan är 07.28.
Det är klart just nu säger Sjöräddarna. Nja, men inte helmulet. Det är klart just nu säger Sjöräddarna. Nja, men inte helmulet.
SMHI:s prognos för kommande dygn är att vi får blåsigt och lite sol i dag. SMHI:s prognos för kommande dygn är att vi får blåsigt och lite sol i dag.
I år ville jag inte köpa en Gudrun-almonacka. Förr fick man en sådan när man var en bra kund. Nu spelar det ingen roll hur bra kund man är, man får köpa en almonacka för 150 spänn om man vil I år ville jag inte köpa en Gudrun-almonacka. Förr fick man en sådan när man var en bra kund. Nu spelar det ingen roll hur bra kund man är, man får köpa en almonacka för 150 spänn om man vil
Snön försvinner. Det är en fin dag i dag, men det ser finare ut på bild. I verkligheten blåser det en hel del. Snön försvinner. Det är en fin dag i dag, men det ser finare ut på bild. I verkligheten blåser det en hel del.
Faktum är att det börjar titta upp grönt genom isen vid komposterna nu. Faktum är att det börjar titta upp grönt genom isen vid komposterna nu.
Faktum är att på Gotland tränger snödropparna upp genom isen. Det du @Enklabilder är mycket hårdare och tuffare än era mesiga snödroppar. Faktum är att på Gotland tränger snödropparna upp genom isen. Det du @Enklabilder är mycket hårdare och tuffare än era mesiga snödroppar.
Apropå is så är det för jävligt halt vid vägkanten och vid våra postlådor. Apropå is så är det för jävligt halt vid vägkanten och vid våra postlådor.
Men man måste ut i ljuset i dag. På vägen genom Byn går det att gå nu i alla fall. Jag tar en promenad, även om den inte är så lång, idag. Men man måste ut i ljuset i dag. På vägen genom Byn går det att gå nu i alla fall. Jag tar en promenad, även om den inte är så lång, idag.
Vi har haft flera skojig gäster vid äppelträdet och maten i dag. Jag har sett en övervintrande bergfinkshane i vinterdräkt och så de flashiga steglitsarna och en domherre. Vi har haft flera skojig gäster vid äppelträdet och maten i dag. Jag har sett en övervintrande bergfinkshane i vinterdräkt och så de flashiga steglitsarna och en domherre.
Varje fredag är en pizzafredag. Varje fredag är en pizzafredag.
Det gick skapligt även om vi gjorde bort oss på resan till Nasaret. Det var Kjell Höglund som missledde oss. "Getsemane", tänkte jag och så drog vi och trodde att det var Jerusalem. Men det var j Det gick skapligt även om vi gjorde bort oss på resan till Nasaret. Det var Kjell Höglund som missledde oss. "Getsemane", tänkte jag och så drog vi och trodde att det var Jerusalem. Men det var j
Men vårt lag kom tvåa i alla fall. Vi är nöjda med det. Men vårt lag kom tvåa i alla fall. Vi är nöjda med det.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/8/