Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
25
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

9 February 2019

Godmorgon! I dag är vi tidigt upp fast det är lördag. Klockan är 08.32. Snön smälter. Det är grått och fuktigt. Godmorgon! I dag är vi tidigt upp fast det är lördag. Klockan är 08.32. Snön smälter. Det är grått och fuktigt.
Enligt prognosen är det +3 och mulet. Och lite blåsigt. Enligt prognosen är det +3 och mulet. Och lite blåsigt.
Och det ska regna lite av och till under dagen. Och byig vind. Nej, inte det bästa vädret inte. Och det ska regna lite av och till under dagen. Och byig vind. Nej, inte det bästa vädret inte.
Dagens utflykt blir till veterinären i stan. Det är det årliga vaccinationsbesöket som ska klaras av i dag. Dagens utflykt blir till veterinären i stan. Det är det årliga vaccinationsbesöket som ska klaras av i dag.
Först får Torsten sin injektion. Först får Torsten sin injektion.
Gösta som vänder rumpan mot burdörren, behöver inte ens lyftas ut. Det går fint att fått tag i hans nackskinn ändå. Gösta som vänder rumpan mot burdörren, behöver inte ens lyftas ut. Det går fint att fått tag i hans nackskinn ändå.
Det är en snabb affär. Nu åker vi hem igen. Det är en snabb affär. Nu åker vi hem igen.
När vi kommer hem får först Torsten gå ur buren. När vi kommer hem får först Torsten gå ur buren.
Han går lugnt och sansat ut ur sin bur efter det att han spanat runt ordentligt att läget är under kontroll. Han går lugnt och sansat ut ur sin bur efter det att han spanat runt ordentligt att läget är under kontroll.
Sedan är det Göstas tur att bli utsläppt. Sedan är det Göstas tur att bli utsläppt.
Och han har ju en helt annan personlighet och far ut ut buren som ett skott. Och han har ju en helt annan personlighet och far ut ut buren som ett skott.
Ingen av dom har fattat nada. De ser helt desorienterade ut, båda två. Men de vill inte vara ute och följer efter mig in. Ingen av dom har fattat nada. De ser helt desorienterade ut, båda två. Men de vill inte vara ute och följer efter mig in.
Sedan vill dom bara sova i sängen. Sedan vill dom bara sova i sängen.
Jag pratar med dom att dom ska ligga snyggt och symmetriskt. Det går så där. Inte helt perfekt. Jag pratar med dom att dom ska ligga snyggt och symmetriskt. Det går så där. Inte helt perfekt.
Och hur har det gått med Ica.tulpanerna från Slite? Jo,tack bara bra. De sköter sig precis som en välskött tulpan ska. De växer lite i vasen och böjer sig lite busigt och rufsigt i vasen. Dessu Och hur har det gått med Ica.tulpanerna från Slite? Jo,tack bara bra. De sköter sig precis som en välskött tulpan ska. De växer lite i vasen och böjer sig lite busigt och rufsigt i vasen. Dessu
Så här ska en välskött tulpan se ut. Så här ska en välskött tulpan se ut.
Så här ska en välskött tulpan se ut. Så här ska en välskött tulpan se ut.
Nu jäklar är det dags för att inleda trädgårdsåret igen. Det är inte särskilt många månader som man inte håller på med trädgården. Jag sorterar tomatfrön och bestämmer vilket sortiment Nu jäklar är det dags för att inleda trädgårdsåret igen. Det är inte särskilt många månader som man inte håller på med trädgården. Jag sorterar tomatfrön och bestämmer vilket sortiment
Maken har lagat en god lammgryta i dag. Vi får Söndagsgryta från Korsika ur en av Carl Butlers kokböcker. Det är en klassiker som aldrig blir fel. Maken har lagat en god lammgryta i dag. Vi får Söndagsgryta från Korsika ur en av Carl Butlers kokböcker. Det är en klassiker som aldrig blir fel.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/2/9/