Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

March 2019

Godmorgon! Nu är det fredag igen. Här går det undan. Klockan är 07.43 Godmorgon! Nu är det fredag igen. Här går det undan. Klockan är 07.43
Det är inte molnigt precis nu, halvklart skulle jag säga, men isvindar från norr och -1. Det är inte molnigt precis nu, halvklart skulle jag säga, men isvindar från norr och -1.
Men SMHI lovar lite sol mot eftermiddagen. Men SMHI lovar lite sol mot eftermiddagen.
I dag får jag skjuts till busshållplatsen vid stora vägen. Maken börjar sent och jag åker med honom. I dag får jag skjuts till busshållplatsen vid stora vägen. Maken börjar sent och jag åker med honom.
När jag väl är framme i Visby tycker jag att det passar sig att jag fikar på Siesta när det nu är fredag. När jag väl är framme i Visby tycker jag att det passar sig att jag fikar på Siesta när det nu är fredag.
Sedan tar jag mig ner i innerstaden. Sedan tar jag mig ner i innerstaden.
Än känns det rätt långt till uteserveringarna ska öppna. Riktigt snål vind i dag. Än känns det rätt långt till uteserveringarna ska öppna. Riktigt snål vind i dag.
Jag går till Botan för att se om jag ser några tidiga vårtecken Jag går till Botan för att se om jag ser några tidiga vårtecken
Jag gillar det här trädet som möter en när man kommer in genom grindarna vid Tranhusgatan. Jag gillar det här trädet som möter en när man kommer in genom grindarna vid Tranhusgatan.
Jag älskar vacker bark. Jag är en överhuvudtaget mycket förtjust i träd. Jag är en trädkramare som inte riktigt känner mig glad när Maken vill fälla träd hemma på tomten, även om jag vet Jag älskar vacker bark. Jag är en överhuvudtaget mycket förtjust i träd. Jag är en trädkramare som inte riktigt känner mig glad när Maken vill fälla träd hemma på tomten, även om jag vet
Ålder, torka och kanske nedfrysning har gått hårt åt de stora cypresserna vid Rosariet och Solvisarplan. Ålder, torka och kanske nedfrysning har gått hårt åt de stora cypresserna vid Rosariet och Solvisarplan.
Vid lusthuset på kullen blommar Klockjulros, en limegrön busig blomma. Vid lusthuset på kullen blommar Klockjulros, en limegrön busig blomma.
Här i stenpartiet hittar jag också lite krokus. Här i stenpartiet hittar jag också lite krokus.
På Solvisarplan känns det fortfarande att det är väldigt långt till vår. På Solvisarplan känns det fortfarande att det är väldigt långt till vår.
Nej, satsar på Arboretumet. Här är en levande fossil, en Kinesisk sekvoia. Nej, satsar på Arboretumet. Här är en levande fossil, en Kinesisk sekvoia.
Här på den milda korallrevet har vi grönskande träd året om. Här på den milda korallrevet har vi grönskande träd året om.
Nåja, det är en städsegrön Lagerhägg. Nåja, det är en städsegrön Lagerhägg.
Men i vår egen "snowdrops-walk" ser det rätt tomt ut. Men i vår egen "snowdrops-walk" ser det rätt tomt ut.
Det är lite otippat att dom inte har slagit ut mer än så här nu eller är fler, som de brukar. Kanske är det sommarens torka som gjort sitt. Här är det djup skugga under sommaren och perfekt f
En och annan snöklocka har ändå stuckit upp några av sina fina, vita klockor. Snöklocka vill ha skuggigt och fuktigt och de brukar blomma efter det att snödropparna har kommit i gång. Ur led ä En och annan snöklocka har ändå stuckit upp några av sina fina, vita klockor. Snöklocka vill ha skuggigt och fuktigt och de brukar blomma efter det att snödropparna har kommit i gång. Ur led ä
Solen lyser faktiskt genom ett tunt molntäcke en liten stund. Solen lyser faktiskt genom ett tunt molntäcke en liten stund.
Det går nästan att ta en motljusbild på ormbunkarna. Det kanske heller inte är ormbunkar utan någon sorts bräken. Det går nästan att ta en motljusbild på ormbunkarna. Det kanske heller inte är ormbunkar utan någon sorts bräken.
Apskräcken är ett lustigt träd. Lite extraordinärt är ändå att Apskräck är frostkänslig och svårt att odla så här i fritt tillstånd, men i Botan växer den faktiskt. Apskräcken är ett lustigt träd. Lite extraordinärt är ändå att Apskräck är frostkänslig och svårt att odla så här i fritt tillstånd, men i Botan växer den faktiskt.
Ett av dom riktigt säkra vårtecknen är i alla fall Trollhasseln, som blommar allra tidigast av alla. Ett av dom riktigt säkra vårtecknen är i alla fall Trollhasseln, som blommar allra tidigast av alla.
Riktigt exklusiv så här års är Hybridtrollhasseln i rött. Riktigt exklusiv så här års är Hybridtrollhasseln i rött.

Loading more images...