Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

10 March

Godmorgon! Vilket konstigt väder! Klockan är 08.25 Godmorgon! Vilket konstigt väder! Klockan är 08.25
Det är ett mycket konstigt väder. Det är ett mycket konstigt väder.
Men solen kommer fram så småningom. Maken älskar skidskytte. Men solen kommer fram så småningom. Maken älskar skidskytte.
Snön eller frosten eller vad det nu var som gjorde allt som pudrat med florsocker är borta nu. Snön eller frosten eller vad det nu var som gjorde allt som pudrat med florsocker är borta nu.
I källaren har pelargonerna trivts ganska bra i år. Snart är det dags att beskära dom och sen plantera om dom. I källaren har pelargonerna trivts ganska bra i år. Snart är det dags att beskära dom och sen plantera om dom.
Jag gör vintersådder av vallmo, lejongap och grönkål. Även ettåriga borstnejlikor ska testas i denna metod. Nu ska dom ställas ut och får vara tills det är dags att plantera ut dom eller om d Jag gör vintersådder av vallmo, lejongap och grönkål. Även ettåriga borstnejlikor ska testas i denna metod. Nu ska dom ställas ut och får vara tills det är dags att plantera ut dom eller om d
Jag har just läst ut en mycket intressant bok - lika spännande som vilken deckare som helst. Jag har just läst ut en mycket intressant bok - lika spännande som vilken deckare som helst.
Ja, så sant! Nu är våren här. Vi såg Bläcku i veckan på Lokrume myr. Ja, så sant! Nu är våren här. Vi såg Bläcku i veckan på Lokrume myr.
I kväll blir det fisksoppa. I kväll blir det fisksoppa.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/10/