Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

12 March

Godmorgon! En strålande tisdag. Klockan är 08.11 Godmorgon! En strålande tisdag. Klockan är 08.11
Men det är kallare än vad det ser ut att vara. Lite småblåsigt också. Men det är kallare än vad det ser ut att vara. Lite småblåsigt också.
Och det väntas blötsnö. Och mera blåst. Och det väntas blötsnö. Och mera blåst.
Kung Kaka och hans säkerhetsvakt äter frukost. Kung Kaka och hans säkerhetsvakt äter frukost.
Den lille Gösta, han ser bara söt ut. Kakan tycker han är en odåga. Den lille Gösta, han ser bara söt ut. Kakan tycker han är en odåga.
Sedan åker vintersådderna ut fast det är kallt. Nu ska dom står där och gro lite långsamt i takt med att vårvärmen kommer. Egentligen kan jag så dom redan i januari om jag vill, men nu blev d Sedan åker vintersådderna ut fast det är kallt. Nu ska dom står där och gro lite långsamt i takt med att vårvärmen kommer. Egentligen kan jag så dom redan i januari om jag vill, men nu blev d
I växthuset har jag ställt persiljan. I växthuset har jag ställt persiljan.
Och några gamla frön av ruccola. Kanske finns det grobarhet i fröna och vi kan få färsk ruccola redan till påsk. Och några gamla frön av ruccola. Kanske finns det grobarhet i fröna och vi kan få färsk ruccola redan till påsk.
Nu ska jag gå och mata höns och katt. Nu ska jag gå och mata höns och katt.
Faktum är att det är en hel del vatten i diket vid vägkorsningen vid vår väg. Det ser lovande ut. Faktum är att det är en hel del vatten i diket vid vägkorsningen vid vår väg. Det ser lovande ut.
Kisse är inte hemma just nu. Kisse är inte hemma just nu.
Men hönsen blir glada att se mig. Men hönsen blir glada att se mig.
Nu vill de ha mat. Nu vill de ha mat.
Och de är väldigt tama. Och de är väldigt tama.
Jag säger hejdå till hönorna när jag tagit deras ägg och gett dom mat och vatten. Jag säger hejdå till hönorna när jag tagit deras ägg och gett dom mat och vatten.
Kisse dyker upp när jag ska gå ini huset och se om blommorna behöver vatten. Hon vill gärna gå med in. Kisse dyker upp när jag ska gå ini huset och se om blommorna behöver vatten. Hon vill gärna gå med in.
När jag går hem får jag en gräsbrandsvarning från SMHI i telefon. Det komer gräsbrandsvarningar hela tiden numera. När jag går hem får jag en gräsbrandsvarning från SMHI i telefon. Det komer gräsbrandsvarningar hela tiden numera.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/12/