Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

14 March

Godmorgon! Nu är det torsdag. Och det har regnat. Nu börjar gässen flyga över huset om morgnarna på väg till Träsket. I dag firas det sihkiska nyåret . Det blir år 551. Tideräkningen utgår Godmorgon! Nu är det torsdag. Och det har regnat. Nu börjar gässen flyga över huset om morgnarna på väg till Träsket. I dag firas det sihkiska nyåret . Det blir år 551. Tideräkningen utgår
Inte något farvoritväder just nu. Inte något farvoritväder just nu.
Regnskurar under dagen och kallare i kväll. Nej, mars är svår. Regnskurar under dagen och kallare i kväll. Nej, mars är svår.
Jag får passa på att gå en liten sväng innan det börjar regna Jag får passa på att gå en liten sväng innan det börjar regna
Vi har inte haft många fasaner i vår trädgård i år, men här står två tuppar i en av grannhusen längs vägen genom Byn. Vi har inte haft många fasaner i vår trädgård i år, men här står två tuppar i en av grannhusen längs vägen genom Byn.
Jag tar den här andra vägen igen. Det gula huset var en ICAaffär som slog igen några månader innan vi flyttade hit för 29 år sedan. Nu är det en sommarbostad för en pseudokändis. Jag tar den här andra vägen igen. Det gula huset var en ICAaffär som slog igen några månader innan vi flyttade hit för 29 år sedan. Nu är det en sommarbostad för en pseudokändis.
Det är fortfarande blött där jag skulle ha gått om jag gått den vanliga vägen. Jag hör fallande vatten. Det är fortfarande blött där jag skulle ha gått om jag gått den vanliga vägen. Jag hör fallande vatten.
Och visst kommer det lite vatten rinnande ur berget. Det ska bli intressant att se hur högt vattnet står i brottet, när jag väl kan gå stigen jag normalt tar. Där går man ju precis vid kanten o Och visst kommer det lite vatten rinnande ur berget. Det ska bli intressant att se hur högt vattnet står i brottet, när jag väl kan gå stigen jag normalt tar. Där går man ju precis vid kanten o
Inne i rådjurens land ser jag massor med grantoppar som ligger på marken. Varför? Inne i rådjurens land ser jag massor med grantoppar som ligger på marken. Varför?
De har bara ramlat av liksom. De har bara ramlat av liksom.
Och se; en liten skymt blå himmel plötsligt. Och se; en liten skymt blå himmel plötsligt.
Gösta klättrar på mig. Han är jättejobbig och rastlös. Gösta klättrar på mig. Han är jättejobbig och rastlös.
Hans bror tycker också att han är jobbig. Gösta vill brottas och slåss när Torsten vill ligga och sova och vila. Hans bror tycker också att han är jobbig. Gösta vill brottas och slåss när Torsten vill ligga och sova och vila.
Gösta och Torsten är mycket missnöjda med sin nya foderautomat som de får pröva. Gösta och Torsten är mycket missnöjda med sin nya foderautomat som de får pröva.
Missnöjda katter. Missnöjda katter.
I kväll är det en stor kväll. Gänget från jobbet ska uppträda för första gången någonsin. I kväll är det en stor kväll. Gänget från jobbet ska uppträda för första gången någonsin.
Och vi är väldigt glada för att vår Gitarrist arbetstränar just i kväll. Vi trodde inte han skulle kunna vara med. För någon månad sedan var han med om en bilolycka och skadade sig rejält. Och vi är väldigt glada för att vår Gitarrist arbetstränar just i kväll. Vi trodde inte han skulle kunna vara med. För någon månad sedan var han med om en bilolycka och skadade sig rejält.
Vi checkar ljuset och gör oss redo. Alla är så fina och det här ska bli så spännande. Det är bara positivt pirr och förväntan. Vi checkar ljuset och gör oss redo. Alla är så fina och det här ska bli så spännande. Det är bara positivt pirr och förväntan.
Vår pianist och ledare presenterar oss. Vår pianist och ledare presenterar oss.
Och sedan är det bara att dra igång. Och det blev alldeles fantastiskt bra. Alla gjorde verkligen en storartad insats. Det här är mitt volontärarbete som pensionär efter att ha jobbat med den li Och sedan är det bara att dra igång. Och det blev alldeles fantastiskt bra. Alla gjorde verkligen en storartad insats. Det här är mitt volontärarbete som pensionär efter att ha jobbat med den li

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/14/