Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

15 March

En mycket missnöjd katt sitter vid Kakans matskål, när jag kommer ut i köket idag. Det är inte Kakan. En mycket missnöjd katt sitter vid Kakans matskål, när jag kommer ut i köket idag. Det är inte Kakan.
Det ser grått, fuktigt och dystert ut idag. Ändå är det fredag. Klockan är 08.00 Det ser grått, fuktigt och dystert ut idag. Ändå är det fredag. Klockan är 08.00
Mulet och +3 just nu. Ingen blåst i alla fall. Mulet och +3 just nu. Ingen blåst i alla fall.
Det blir regn idag. Det blir regn idag.
Två missnöjda bröder sitter här och väntar på att jag ska ta fram de gamla matskålarna. Två missnöjda bröder sitter här och väntar på att jag ska ta fram de gamla matskålarna.
Efter frukost är det dags för att gå och mata höns. Efter frukost är det dags för att gå och mata höns.
Det är en sällsamt dyster dag. Det är en sällsamt dyster dag.
När jag kommer till Kisses boning i Man cave är skålen tom och behållaren borta. När jag kommer till Kisses boning i Man cave är skålen tom och behållaren borta.
Kisse har kommit på hur man ska bryta sig in i behållaren. Men en hel del mat åkte ut på golvet bakom målarburkar och under elementet. Det blev svårt att städa upp efter henne, Kisse har kommit på hur man ska bryta sig in i behållaren. Men en hel del mat åkte ut på golvet bakom målarburkar och under elementet. Det blev svårt att städa upp efter henne,
Och Kisse är så klart mycket glad över att träffa mig. Och Kisse är så klart mycket glad över att träffa mig.
Hönsen tycker det är ganska obehagligt väder och sitter och kurar i sitt lilla hönshus. Hönsen tycker det är ganska obehagligt väder och sitter och kurar i sitt lilla hönshus.
Det är en snygg och ung tupp dom har här. Det är en snygg och ung tupp dom har här.
Alla höns blir glada när dom får mat. Alla höns blir glada när dom får mat.
Med posten får jag något så ovanligt som ett vykort. Det är Avonlea som är ute och reser igen. Den här gången är det Spanien och Portugal. Det är lite kul att vi får ett vykort från just Bu Med posten får jag något så ovanligt som ett vykort. Det är Avonlea som är ute och reser igen. Den här gången är det Spanien och Portugal. Det är lite kul att vi får ett vykort från just Bu
Men ikväll blir det pizza Napolitana. Det är ju fredag. Men ikväll blir det pizza Napolitana. Det är ju fredag.
Osten finns där om man tittar mycket noga. Osten finns där om man tittar mycket noga.
Jag la ut min torkade sjöhäst på FB-gruppen "Svåra föremål". Bland alla kommentarer hittar jag en från en gammal bdb-vän. Tänk att vi skulle ses där också. Jag la ut min torkade sjöhäst på FB-gruppen "Svåra föremål". Bland alla kommentarer hittar jag en från en gammal bdb-vän. Tänk att vi skulle ses där också.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/15/