Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

16 March

Klockan är 09.29. Godmorgon! Ännu en gråkall dag. Det är lördag. Nu har gässen börjat flyga riktigt lågt och kackla som bara den. Klockan är 09.29. Godmorgon! Ännu en gråkall dag. Det är lördag. Nu har gässen börjat flyga riktigt lågt och kackla som bara den.
+ 2 och mulet och lite blåsigt. Ingen hit just nu, + 2 och mulet och lite blåsigt. Ingen hit just nu,
Men det kan bli lite sol, kanske. Men mot kvällen regn igen. Men det kan bli lite sol, kanske. Men mot kvällen regn igen.
Nu så! Nu är det kört. Det blir vattningsförbud den 1 april. Det var ju precis som vi befarat. Nu får man förlita sig till regn eller springa med kannor från kranen tills man svimmar. Nu så! Nu är det kört. Det blir vattningsförbud den 1 april. Det var ju precis som vi befarat. Nu får man förlita sig till regn eller springa med kannor från kranen tills man svimmar.
Maken ställer genast ut regntunnorna. Maken ställer genast ut regntunnorna.
Jodå, det kom lite sol Nu är det full fart på hasseln. Den sprider sitt pollen allt vad det går. Jodå, det kom lite sol Nu är det full fart på hasseln. Den sprider sitt pollen allt vad det går.
Lite så där apropå har vi middagsgäster i kväll. Det är Kusinen och Kusinfrun som slitit sig loss mellan kalvningarna. Deras kossor kalvar helt ohämmat just nu och det gäller att passa på, an Lite så där apropå har vi middagsgäster i kväll. Det är Kusinen och Kusinfrun som slitit sig loss mellan kalvningarna. Deras kossor kalvar helt ohämmat just nu och det gäller att passa på, an
Vi käkar rådjur och potatisgratäng special enligt Makens hittapå, sallad och sockerärtor. Vi brukar inte äta sås till potatisgratäng, men det är oundvikligt eftersom det blir väldigt god så Vi käkar rådjur och potatisgratäng special enligt Makens hittapå, sallad och sockerärtor. Vi brukar inte äta sås till potatisgratäng, men det är oundvikligt eftersom det blir väldigt god så
Minstingen, Åke, är med. Han har växt ganska mycket sedan sist. Minstingen, Åke, är med. Han har växt ganska mycket sedan sist.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/16/