Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

17 March

Godmorgon! Regn igen. Klockan är 09.54. Inget vidare kul väder. Godmorgon! Regn igen. Klockan är 09.54. Inget vidare kul väder.
Nej, just nu är det +4 och ganska blåsigt. Nej, just nu är det +4 och ganska blåsigt.
Men regnet ska dra bort och det ska klarna upp. Men fortfarande friska vindar. Men regnet ska dra bort och det ska klarna upp. Men fortfarande friska vindar.
Efter frukost åker vi hem till Barnmorskan som åkt till fjällen för att åka skidor. Kvar hemma är hennes Dotter den blivande Sjuksköterskan. Hon ska ge mig instruktioner för att jag ska mata k Efter frukost åker vi hem till Barnmorskan som åkt till fjällen för att åka skidor. Kvar hemma är hennes Dotter den blivande Sjuksköterskan. Hon ska ge mig instruktioner för att jag ska mata k
Hönsen är hemma. De kommer att få husarrest och gå på lösdrift i stallet när jag vaktar dom, så jag slipper åka dit två gånger om dagen och släppa in och ut dem. Dessutom finns det en blod Hönsen är hemma. De kommer att få husarrest och gå på lösdrift i stallet när jag vaktar dom, så jag slipper åka dit två gånger om dagen och släppa in och ut dem. Dessutom finns det en blod
Sedan åker Maken och jag hem och äter sillgratäng och ostsmörgås. Sedan åker Maken och jag hem och äter sillgratäng och ostsmörgås.
Det blir Stora Tollby på eftermiddagen. Vi åker söderut och då passar vi på att handla när vi ändå åker förbi. Det blir Stora Tollby på eftermiddagen. Vi åker söderut och då passar vi på att handla när vi ändå åker förbi.
Och när vi närmar oss stan kan man se att de mörka molnen är på väg bort. Vi stannar inte i Visby utan åker ännu längre söderut. Och när vi närmar oss stan kan man se att de mörka molnen är på väg bort. Vi stannar inte i Visby utan åker ännu längre söderut.
Vi åker till Klintehamn. Nu står vi i kön för att komma in och lyssna till Svante Thuresson - "Svante möter Beppe". Vi åker till Klintehamn. Nu står vi i kön för att komma in och lyssna till Svante Thuresson - "Svante möter Beppe".
Vi väntar på Svante. Vi väntar på Svante.
Och där kommer han. Och där kommer han.
"Svante möter Beppe" är en förställning med all den fantastiska musik som Beppe Wolgers har satt text till. Alla de där fantastiska sångerna man växte upp med som Sakta vi gå genom stan, Monic "Svante möter Beppe" är en förställning med all den fantastiska musik som Beppe Wolgers har satt text till. Alla de där fantastiska sångerna man växte upp med som Sakta vi gå genom stan, Monic
Svante är en hip man, just fyllda 82 Svante är en hip man, just fyllda 82
Man kan inte annat än att bli kär i denne fantastiska man. Man kan inte annat än att bli kär i denne fantastiska man.
Med sig har han fantastiska musiker Claes Crona Trio. Det är Claes Crona själv som spelar piano. Med sig har han fantastiska musiker Claes Crona Trio. Det är Claes Crona själv som spelar piano.
Tyvärr räckte inte fånen till för att få en bra bild på den duktige basisten Hans Andersson, men väl en bild på en otrolig trummis - Johan Löfcrantz-Ramsey Tyvärr räckte inte fånen till för att få en bra bild på den duktige basisten Hans Andersson, men väl en bild på en otrolig trummis - Johan Löfcrantz-Ramsey
Sedan blir det paus. Då blir det hembakt semla och kaffe i skolmatsalen på Klinteskolan, som även innefattar aulan/scenen Rondo. Sedan blir det paus. Då blir det hembakt semla och kaffe i skolmatsalen på Klinteskolan, som även innefattar aulan/scenen Rondo.
Sedan blir det ett nytt set, minst lika bra som det första eller kanske till och med bättre. Sedan blir det ett nytt set, minst lika bra som det första eller kanske till och med bättre.
Svante är en hip man, just fyllda 82. Vilken kväll! Svante är en hip man, just fyllda 82. Vilken kväll!

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/17/