Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

18 March

Det uppklarnande vädret försvann. I dag är det tristare än i går. Det är måndag. Godmorgon, förresten. Klockan är 07.55. Det uppklarnande vädret försvann. I dag är det tristare än i går. Det är måndag. Godmorgon, förresten. Klockan är 07.55.
Halvmolnigt just nu är väl en överdrift? Lite småblåsigt är det ju som vanligt. Halvmolnigt just nu är väl en överdrift? Lite småblåsigt är det ju som vanligt.
Nu ska det regna igen. Nu ska det regna igen.
Jag tar fram cykeln, så jag hinner tillbaka innan regnet kommer. Det blir premiärturen för i år. Jag tar fram cykeln, så jag hinner tillbaka innan regnet kommer. Det blir premiärturen för i år.
Hemma hos Kisse som får bo i en man cave medans husse och matte är borta har återigen brutit sig in i sin matautomat och dängt den på golvet. Hemma hos Kisse som får bo i en man cave medans husse och matte är borta har återigen brutit sig in i sin matautomat och dängt den på golvet.
Hönsen är hemma. Dom vill ha mat direkt. Jag tar ju deras ägg, så det är ju inte mer än rätt. Hönsen är hemma. Dom vill ha mat direkt. Jag tar ju deras ägg, så det är ju inte mer än rätt.
Sedan kommer Kisse och hon längtar efter sin husse och matte, säger hon. Och att flytta ut ur stallet och mans-grottan och få komma in i huset. Men nu dröjer det inte länge innan hon får det. Sedan kommer Kisse och hon längtar efter sin husse och matte, säger hon. Och att flytta ut ur stallet och mans-grottan och få komma in i huset. Men nu dröjer det inte länge innan hon får det.
Jag cyklar vidare och möts av en flock höns i stallet hos Barnmorskan. Jag cyklar vidare och möts av en flock höns i stallet hos Barnmorskan.
Inne i huset ligger nästa kisse, som heter Signe. Hon blir också väldigt glad när jag kommer. Inne i huset ligger nästa kisse, som heter Signe. Hon blir också väldigt glad när jag kommer.
Och nu ska hon få käk. Tänk vilka delikatesser som finns till katterna nu för tiden - aborre! Och nu ska hon få käk. Tänk vilka delikatesser som finns till katterna nu för tiden - aborre!
Men hon hinner inte ens fram till matskålen. Hennes bror Svante dyker upp från ingenstans och vräker i sig maten. Men hon hinner inte ens fram till matskålen. Hennes bror Svante dyker upp från ingenstans och vräker i sig maten.
Signe är visst inte så förtjust i sin bror. Det kan man förstå. Signe är visst inte så förtjust i sin bror. Det kan man förstå.
Jag skottar lite pellets och ser till att pelletsen åker in i pannan automatiskt som dom ska. Jag skottar lite pellets och ser till att pelletsen åker in i pannan automatiskt som dom ska.
Sedan går jag ut i stallet igen och ger hönsmammorna som är på BB lite mat och vatten. Det har kommit en hel massa kycklingar. Jag tror det är sex små. Mammorna vill inte att jag ska titta så m Sedan går jag ut i stallet igen och ger hönsmammorna som är på BB lite mat och vatten. Det har kommit en hel massa kycklingar. Jag tror det är sex små. Mammorna vill inte att jag ska titta så m
Ja, tuppen och hönorna får också käk, förstås. Ja, tuppen och hönorna får också käk, förstås.
Vi människor får också käk i dag. Det blir makaronipudding. Det var en evighet sedan jag åt det. Faktiskt jättegott. Vi människor får också käk i dag. Det blir makaronipudding. Det var en evighet sedan jag åt det. Faktiskt jättegott.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/18/