Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

2 March 2019

Godmorgon! Det är en strålande morgon. Klockan är 08.39. Torsten är på ingång. Godmorgon! Det är en strålande morgon. Klockan är 08.39. Torsten är på ingång.
Morgonens väder säger halvklart och lite kallt. Morgonens väder säger halvklart och lite kallt.
Men det ska kanske bli regn och blåst längre fram. Det började ju bra i alla fall. Men det ska kanske bli regn och blåst längre fram. Det började ju bra i alla fall.
I dagens tidning kan man läsa att hotellen och restaurangerna skär guld med täljkniv när folk som arbetar med Nordstreams kablar och gasledningar ska tas ut till arbetsplatserna i Östersjön. I dagens tidning kan man läsa att hotellen och restaurangerna skär guld med täljkniv när folk som arbetar med Nordstreams kablar och gasledningar ska tas ut till arbetsplatserna i Östersjön.
Vi som bor på nordöstra ön har nu länge undrat vad det är för intensiv helikoptertrafik över oss dagligen. Här är förklaringen. Det mest intressanta är annars att regeringen sa nej till att Vi som bor på nordöstra ön har nu länge undrat vad det är för intensiv helikoptertrafik över oss dagligen. Här är förklaringen. Det mest intressanta är annars att regeringen sa nej till att
Bungehallens tulpaner slår faktiskt ut lite. Bungehallens tulpaner slår faktiskt ut lite.
De ser ovanligt bra ut för att vara snabbköpstulpaner. Och de ser jättefina ut för att ha fyra dagar på nacken. De ser ovanligt bra ut för att vara snabbköpstulpaner. Och de ser jättefina ut för att ha fyra dagar på nacken.
Maken tittar på skidlöpning (eller var det skidskytte?) och Sverige får inga medaljer. Det får Norge. Därför tittar han på Helmer Bryds på YouTube. Ni vet; Norge, Norge, är ett ruttet land... Maken tittar på skidlöpning (eller var det skidskytte?) och Sverige får inga medaljer. Det får Norge. Därför tittar han på Helmer Bryds på YouTube. Ni vet; Norge, Norge, är ett ruttet land...
Själv packar jag min resväska. Själv packar jag min resväska.
Maken dukar fint. Maken dukar fint.
Och serverar mig en god middag med rådjurssadel, pumpamos och en himmelsk sås. Skål, Maken, det var fantastiskt gott! Och serverar mig en god middag med rådjurssadel, pumpamos och en himmelsk sås. Skål, Maken, det var fantastiskt gott!

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/2/