Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

20 March

Godmorgon. Det är aprilväder idag också. I alla fall är det lite snöblask i luften just nu. Godmorgon. Det är aprilväder idag också. I alla fall är det lite snöblask i luften just nu.
Får man tro sjöräddarna ska det vara halvklart nu, men det kanske kommer senare. Får man tro sjöräddarna ska det vara halvklart nu, men det kanske kommer senare.
Men det är bara inbillning. Dygnsprognosen för Gotland säger att det ska bli regn och så småningom ett blåsväder. Men det är bara inbillning. Dygnsprognosen för Gotland säger att det ska bli regn och så småningom ett blåsväder.
Jag åker till Barnmorskan för att mata höns och katter. Georg kommer direkt och säger hej. Jag åker till Barnmorskan för att mata höns och katter. Georg kommer direkt och säger hej.
Svante överfaller mig direkt ute på gården. Svante överfaller mig direkt ute på gården.
Jag får knappt möjlighet att ta av mig skorna på verandan. Han bär sig åt precis som Gösta. Jag får knappt möjlighet att ta av mig skorna på verandan. Han bär sig åt precis som Gösta.
Signe blir också glad. Signe blir också glad.
Men här är en som tränger sig fram. Men här är en som tränger sig fram.
Efter måltiden går Svante in i sovrummet och Signe kollar läget. Det ser ut som om hon tänker smyga på Svante. Efter måltiden går Svante in i sovrummet och Signe kollar läget. Det ser ut som om hon tänker smyga på Svante.
Då ropar jag på Svante och Signe hoppar fram emot honom. Inte vet jag om hon vill leka lite eller skrämma honom lite. Då ropar jag på Svante och Signe hoppar fram emot honom. Inte vet jag om hon vill leka lite eller skrämma honom lite.
När jag ska gå ut då vill Svante också gå ut. Signe stannar inne. När jag ska gå ut då vill Svante också gå ut. Signe stannar inne.
Det är fullbelagt i redena ute i hönshuset i stallet. Jag ska ta det sista dygnens ägg. Jag tycker att det är otroligt häftigt att smyga in handen under hönan och leta runt där inne under henne Det är fullbelagt i redena ute i hönshuset i stallet. Jag ska ta det sista dygnens ägg. Jag tycker att det är otroligt häftigt att smyga in handen under hönan och leta runt där inne under henne
Jag säger hejdå till Georg och hans damer för den här gången. I natt kommer den blivande Sjuksköterskan hem igen. Jag säger hejdå till Georg och hans damer för den här gången. I natt kommer den blivande Sjuksköterskan hem igen.
När jag cyklar på vägen över fälten både hör jag och ser jag lärkan. När jag cyklar på vägen över fälten både hör jag och ser jag lärkan.
I kväll blir det överblivna kålpiroger och broccolisoppa. I kväll blir det överblivna kålpiroger och broccolisoppa.
I dag kom ett fantastiskt brev från en av mina barndoms låtsasstorebröder. Han hade hittat foton från min barndom tagna i Grömsta utanför Köping och hemma hos hans föräldrar i Köping och som I dag kom ett fantastiskt brev från en av mina barndoms låtsasstorebröder. Han hade hittat foton från min barndom tagna i Grömsta utanför Köping och hemma hos hans föräldrar i Köping och som
Det är torsdag och Antikrunda. Det går bra för oss i dag också. Det är torsdag och Antikrunda. Det går bra för oss i dag också.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/20/