Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

22 March

Godmorgon! I dag ser det ut som det är en strålande vårdag. Fåglarna kvittrar, gässen kacklar. Klockan är 06.37 Godmorgon! I dag ser det ut som det är en strålande vårdag. Fåglarna kvittrar, gässen kacklar. Klockan är 06.37
Lite kallt är det ändock. + 3 och en lätt nordanvind. Lite kallt är det ändock. + 3 och en lätt nordanvind.
Men det kommer att bli varmt och skönt i dag. Men det kommer att bli varmt och skönt i dag.
Kisse vilar ut i sängen efter nattens vaktpass. Kisse vilar ut i sängen efter nattens vaktpass.
Det är lite tidigt och det är lite kallt, men jag fick ju några små penseer av Bondfrun och de måste ju få lite sällskap. Jag fixar lite vårkrukor på verandan. Det är lite tidigt och det är lite kallt, men jag fick ju några små penseer av Bondfrun och de måste ju få lite sällskap. Jag fixar lite vårkrukor på verandan.
Jag kunde heller inte låta bli att köpa en lysande primula, vita narcisser och en murgröna. Narcisserna är bara i knopp än så länge och syns inte här än. Jag kunde heller inte låta bli att köpa en lysande primula, vita narcisser och en murgröna. Narcisserna är bara i knopp än så länge och syns inte här än.
Eftersom det är fredag får Maken en Pensionärskaka som jag har bakat i dag. Eftersom det är fredag får Maken en Pensionärskaka som jag har bakat i dag.
Det är ju fredag. I kväll blir det smörgåsbord med godsaker från Mellanöstern och lite korv från Estland. Det är ju fredag. I kväll blir det smörgåsbord med godsaker från Mellanöstern och lite korv från Estland.
Vi har fått en present. Bara för att vi vaktat höns och katt får vi en bit torkat renkött. Det har jag inte ätit sedan mina Kusiner var små och bodde i Norrbotten. Då talar vi om 60- och 70-ta Vi har fått en present. Bara för att vi vaktat höns och katt får vi en bit torkat renkött. Det har jag inte ätit sedan mina Kusiner var små och bodde i Norrbotten. Då talar vi om 60- och 70-ta

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/22/