Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

23 March

Godmorgon igen! Finvädret försvann i ett huj Det lördagsmorgon. Klockan är 09.06 Godmorgon igen! Finvädret försvann i ett huj Det lördagsmorgon. Klockan är 09.06
Även om det ser rätt illa ut när man gluttar ut genom dörren så är det faktiskt varmt, +8 grader är inte illa just nu. Även om det ser rätt illa ut när man gluttar ut genom dörren så är det faktiskt varmt, +8 grader är inte illa just nu.
Och på eftermiddagen ska det klarna upp och temperaturerna ska stiga. Och på eftermiddagen ska det klarna upp och temperaturerna ska stiga.
Vi åker till Slite och köper en ny spis. Nu är jag trött på den gamla som har en ugn som inte håller värmen. Vi åker till Slite och köper en ny spis. Nu är jag trött på den gamla som har en ugn som inte håller värmen.
Och så passar vi på att köpa några nya pallkragar på järnaffären. Och så passar vi på att köpa några nya pallkragar på järnaffären.
Vi åker hem till Mamma. Hon vill bjuda oss på lunch. Vi åker hem till Mamma. Hon vill bjuda oss på lunch.
Och det blir en lyxig lunch med porterstek, god sås, potatis och grönsaker. Och det blir en lyxig lunch med porterstek, god sås, potatis och grönsaker.
Och jag köpte baklava i stan i går som vi tog med oss att ha till efterrätt och till kaffet. Och jag köpte baklava i stan i går som vi tog med oss att ha till efterrätt och till kaffet.
Det är jäkligt god baklava. Men så klart glömde jag att fotografera den specialitet som jag också köpte. Nu är allt uppätet. Det här är en vanlig baklava. Det är ett speciellt bakverk från Det är jäkligt god baklava. Men så klart glömde jag att fotografera den specialitet som jag också köpte. Nu är allt uppätet. Det här är en vanlig baklava. Det är ett speciellt bakverk från
Solen kommer verkligen fram på eftermiddagen. När vi åker hem från Slite är det ett strålande väder. Hemma i Byn är det lugnt och stilla. Solen kommer verkligen fram på eftermiddagen. När vi åker hem från Slite är det ett strålande väder. Hemma i Byn är det lugnt och stilla.
Jag går en promenad runt brottet. Jag går en promenad runt brottet.
Det rinner en hel del vatten ur berget nu. Det rinner en hel del vatten ur berget nu.
Här är rådjurens land. Här är rådjurens land.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/23/