Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

27 March

Godmorgon! Katt på ingång. Klockan är 07.19 Det är mulet och grått och trist. Godmorgon! Katt på ingång. Klockan är 07.19 Det är mulet och grått och trist.
Och kallt. Och kallt.
Men det ska klarna upp. Men det ska klarna upp.
Jag tar den Närtrafiken, som man får beställa dagen innan, till Slite. Man kan åka anropsstyrd kollektivtrafik till Slite två dagar i veckan t.o.r. för 50 spänn enkel resa. Nu blir det vänteti Jag tar den Närtrafiken, som man får beställa dagen innan, till Slite. Man kan åka anropsstyrd kollektivtrafik till Slite två dagar i veckan t.o.r. för 50 spänn enkel resa. Nu blir det vänteti
I stan börjar det klarna upp och man kan se lite blå himmel. Nu byter jag till en annan buss och åker ner till Lasarettet. I stan börjar det klarna upp och man kan se lite blå himmel. Nu byter jag till en annan buss och åker ner till Lasarettet.
Och där startar jag med lunch. Det är fisksoppa med curry och pannkakor med sylt, i mitt fall utan sylt. Och där startar jag med lunch. Det är fisksoppa med curry och pannkakor med sylt, i mitt fall utan sylt.
Sedan tar jag en liten promenad runt sjukhuset längs med vattnet nedanför helikopterplattan. Sedan tar jag en liten promenad runt sjukhuset längs med vattnet nedanför helikopterplattan.
Det här är nog Sveriges enda sjukhus med havsutsikt. Det här är nog Sveriges enda sjukhus med havsutsikt.
Jag passerar en mycket mystisk cementpir rakt ut i havet. På den här kan man inte gå. Det måste vara ett gammalt avloppsrör som ligger inne i cementen. Sjukhuset var nytt artonhundrakallt och då Jag passerar en mycket mystisk cementpir rakt ut i havet. På den här kan man inte gå. Det måste vara ett gammalt avloppsrör som ligger inne i cementen. Sjukhuset var nytt artonhundrakallt och då
Lasarettet har byggt till och byggts om många gånger. Den här gaveln är nog från 40-talet. Här låg barnkliniken en gång, nu är det dialys. Huvudentrén låg in till höger om huset. Nu är d
Sedan var det dags för dagens besök och ärende. Jag hämtar en sömnregistreringsapparat på Fys lab. Jag gjorde en sådan mätning för ungefär 8 år sedan, men då hade jag inte tillräckligt m
Även om det är kallt, så är det vår i luften när jag går över Strandgärdet mot Gravarna. Även om det är kallt, så är det vår i luften när jag går över Strandgärdet mot Gravarna.
Så jag tar en liten promenad genom innerstaden mot Öster. Så jag tar en liten promenad genom innerstaden mot Öster.
Jag går förbi Frimurarlogen, granne med St Nicholaus, som i bland också får vara medeltidskrog. Jag går förbi Frimurarlogen, granne med St Nicholaus, som i bland också får vara medeltidskrog.
Huset längst bort vid grändens slut är helt nybyggt. Huset längst bort vid grändens slut är helt nybyggt.
En annan "nyare" byggnad är DBW:s sparbanks-hus från mitten av 1800-talet https://sv.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4llskapet_DBW byggt i någon slags nygotisk stil. En annan "nyare" byggnad är DBW:s sparbanks-hus från mitten av 1800-talet https://sv.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4llskapet_DBW byggt i någon slags nygotisk stil.
Och där nere i gränden ligger ännu ett hus byggt i samma stil som St.Hansskolan, uppfört ungefär under samma tid som bankhuset, och som ligger mitt emot bakom byggnaden till vänster. Och där nere i gränden ligger ännu ett hus byggt i samma stil som St.Hansskolan, uppfört ungefär under samma tid som bankhuset, och som ligger mitt emot bakom byggnaden till vänster.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/27/