Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

28 March

Klockan är 06.44. I dag vaknade jag tidigt. Godmorgon. Det ser ut att bli en strålande dag! Klockan är 06.44. I dag vaknade jag tidigt. Godmorgon. Det ser ut att bli en strålande dag!
Än så länge är det ganska kallt. Bara +3, men det blåser inte. Än så länge är det ganska kallt. Bara +3, men det blåser inte.
Och det ska verkligen bli varmare i dag. Sydvästlig vind, men det ska friska i framåt kvällen. Och det ska verkligen bli varmare i dag. Sydvästlig vind, men det ska friska i framåt kvällen.
I dag blir det en sådan där grejardag, både ute och inne. I dag blir det en sådan där grejardag, både ute och inne.
Gösta är faktiskt väldigt sugen på att vara ute på dagarna nu, men han är så himla skraj och harig. Det verkar hur läskigt som helst där ute. På nätterna är han ute nästan hela natten dä Gösta är faktiskt väldigt sugen på att vara ute på dagarna nu, men han är så himla skraj och harig. Det verkar hur läskigt som helst där ute. På nätterna är han ute nästan hela natten dä
Det är fina eftermiddagstemperaturer. Det är fina eftermiddagstemperaturer.
Och vi har fina krokusar. Och vi har fina krokusar.
Gösta tycker det är bra när jag är ute, för då håller han sig till mig. Gösta tycker det är bra när jag är ute, för då håller han sig till mig.
Nu är det snart dags att börja vårstäda. Men det känns lite riskabelt redan, men en hel del tidiga lökväxter har börjat titta upp i fjorårsbladen. De är till och med riktigt stora. Men tempe Nu är det snart dags att börja vårstäda. Men det känns lite riskabelt redan, men en hel del tidiga lökväxter har börjat titta upp i fjorårsbladen. De är till och med riktigt stora. Men tempe
Jag tar mig ann paprika- och chiliplantorna. Det är dags för omskolning. Jag tar mig ann paprika- och chiliplantorna. Det är dags för omskolning.
Vi har ju ganska mycket ägg just nu, efter hönsvaktandet. Så i dag blir det små tyska korvar, omelett och spenatstuvning till middag. Vi har ju ganska mycket ägg just nu, efter hönsvaktandet. Så i dag blir det små tyska korvar, omelett och spenatstuvning till middag.
Det går fint på Antikrundan för oss i kväll också. Det går fint på Antikrundan för oss i kväll också.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/28/