Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

29 March

Godmorgon! Katt på väg ut. Klockan är 07.12. Jag är tidigt vaken i dag också. Det måste vara ljuset. Det ser ut att bli en fin dag i dag också. Godmorgon! Katt på väg ut. Klockan är 07.12. Jag är tidigt vaken i dag också. Det måste vara ljuset. Det ser ut att bli en fin dag i dag också.
Det är ganska varmt just nu, men lite blåsigt. Det är ganska varmt just nu, men lite blåsigt.
Och det ska bli både varmare och blåsigare det kommande dygnet. Och det ska bli både varmare och blåsigare det kommande dygnet.
Blåsipporna är inte i gång än. Det ser misstänkt tomt ut på allt vad blåsippor heter. Här brukar dom komma allra först i trädgården. Blåsipporna är inte i gång än. Det ser misstänkt tomt ut på allt vad blåsippor heter. Här brukar dom komma allra först i trädgården.
Det får nog bli lite av trädgårdsdag i dag. Det får nog bli lite av trädgårdsdag i dag.
Denna konstiga vår som ibland är ganska varm har väckt de tidigaste perennerna och lökväxterna. Denna konstiga vår som ibland är ganska varm har väckt de tidigaste perennerna och lökväxterna.
Nu sticker det upp små gröna blad ur de vissna bladen. Det kommer att bli ett helvete att befria dagliljorna från sina gamla blad om jag väntar med att ta bort det. Och än kommer det att komma v
Så jag städar bort det gamla där det börjat växa i en allt mer tilltagande blåst. Det är 17 m/sek i byarna, men det känns som det är medelvind när löven far i väg. Så jag städar bort det gamla där det börjat växa i en allt mer tilltagande blåst. Det är 17 m/sek i byarna, men det känns som det är medelvind när löven far i väg.
Nu får jag bara hoppas att dagliljor, bollökar och kejsarkrona klarar sig utan sitt skyddande lövlager de där kalla dagarna som kommer att komma. Nu får jag bara hoppas att dagliljor, bollökar och kejsarkrona klarar sig utan sitt skyddande lövlager de där kalla dagarna som kommer att komma.
Och nu är det dags att plocka fram regnmätaren och börja notera vad som kommer ner. Och nu är det dags att plocka fram regnmätaren och börja notera vad som kommer ner.
Torsten hänger med mig in. Nu får det vara klart med trädgårdsarbetet för den här gången. Torsten hänger med mig in. Nu får det vara klart med trädgårdsarbetet för den här gången.
Ja, ja, ja! Nu är det fredag och pizza som vanligt. Ja, ja, ja! Nu är det fredag och pizza som vanligt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/29/