Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

3 March 2019

Det bliv ingen morgonbild och väderrapport från Byn i dag. Men det blir båtfrukost. Det bliv ingen morgonbild och väderrapport från Byn i dag. Men det blir båtfrukost.
Men idag har jag sällskap vid frukosten och det är inte Maken utan Bondfrun, till lika Kusinfrun. Men idag har jag sällskap vid frukosten och det är inte Maken utan Bondfrun, till lika Kusinfrun.
Och istället för att rapportera från Byn blir det vädret i detta nu från Visby. Regn och +3 är inget vidare. Och istället för att rapportera från Byn blir det vädret i detta nu från Visby. Regn och +3 är inget vidare.
Och under det närmaste dygnet kommer regnvädren att avlösa varandra på ön. Och under det närmaste dygnet kommer regnvädren att avlösa varandra på ön.
Efter en lugn och skön överfart, då vi sover som grisar kommer vi till ett snöblaskigt Stockholm. Efter en lugn och skön överfart, då vi sover som grisar kommer vi till ett snöblaskigt Stockholm.
Vi åt frukost tidigt. Nu är vi hungriga och det är dags för lunch. Bondfrun vill ha kött och potatis, så Jensens Böfhus blir perfekt i dag. Och det var ju inte länge sedan vi var här, Maken o Vi åt frukost tidigt. Nu är vi hungriga och det är dags för lunch. Bondfrun vill ha kött och potatis, så Jensens Böfhus blir perfekt i dag. Och det var ju inte länge sedan vi var här, Maken o
Jag upptäcker att man kan få göra i ordning sin egen mjukglass på Böfhuset. Jag tänker på Pojken som gillade mjukglassen på den asiatiska lunchbuffén, som vi åt i Norrköping i december, då Jag upptäcker att man kan få göra i ordning sin egen mjukglass på Böfhuset. Jag tänker på Pojken som gillade mjukglassen på den asiatiska lunchbuffén, som vi åt i Norrköping i december, då
Och ibland kan jag trycka av en bild av misstag. Och ibland kan jag trycka av en bild av misstag.
Vi har inte många timmar på oss att vänta i Stockholm innan det är dags att gå ombord på nästa båt. Jag missar ju inte det tillfället att titta i Pocketshop. Vi har inte många timmar på oss att vänta i Stockholm innan det är dags att gå ombord på nästa båt. Jag missar ju inte det tillfället att titta i Pocketshop.
Det här verkar ju vara en ganska bra självhjälpsbok. Det här verkar ju vara en ganska bra självhjälpsbok.
Ingen katt är, har varit eller kommer någonsin att bli arbetsnarkoman. Då har författaren inte träffat Torsten. Ingen katt är, har varit eller kommer någonsin att bli arbetsnarkoman. Då har författaren inte träffat Torsten.
Vi tar oss till Värtahamnen och ombord på Estalndsbåten. Nu är det dags för eftermiddagskaffe. Vi slår på stort och delar på en jättebit estländsk napoleontårta. Det är inte riktigt samma Vi tar oss till Värtahamnen och ombord på Estalndsbåten. Nu är det dags för eftermiddagskaffe. Vi slår på stort och delar på en jättebit estländsk napoleontårta. Det är inte riktigt samma
Det börjar bli mörkt ute. Snart ska båten avgå. Det börjar bli mörkt ute. Snart ska båten avgå.
Återigen befinner jag mig utanför den norra delen av @masart ö. Återigen befinner jag mig utanför den norra delen av @masart ö.
Det är rätt dött på färjan den här söndagkvällen. Det mest oväntade som händer är att något slags mumindjur dyker upp och roar de få barnen som åker båt i kväll. Det är rätt dött på färjan den här söndagkvällen. Det mest oväntade som händer är att något slags mumindjur dyker upp och roar de få barnen som åker båt i kväll.
Det är inte vidare billigt att äta på en färja österut. Återigen väljer jag att äta veganburgaren till middag. Den börjar bli rätt uttjatad. Det är inte vidare billigt att äta på en färja österut. Återigen väljer jag att äta veganburgaren till middag. Den börjar bli rätt uttjatad.
Jag dricker en finöl till burgaren. Den har jag i alla fall inte druckit förut. Det är en bärnstensfärgad öl bryggt på amerikansk humle, Earl Grey te och blåklint. Intressant faktiskt. Jag dricker en finöl till burgaren. Den har jag i alla fall inte druckit förut. Det är en bärnstensfärgad öl bryggt på amerikansk humle, Earl Grey te och blåklint. Intressant faktiskt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/3/