Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

30 March

Godmorgon! Det är en ljuvlig morgon med vår i luften.Klockan är 08.56. Det är riktigt varmt och ingen vind. Godmorgon! Det är en ljuvlig morgon med vår i luften.Klockan är 08.56. Det är riktigt varmt och ingen vind.
Jag glömde så klart att skärmdumpa väderleksprognoserna i dag. Men en stund senare kommer Globetrottern, som nu är i hemma i Sverige igen, och Släktforskaren. Sedan tar vi utflyktsbilen och gör Jag glömde så klart att skärmdumpa väderleksprognoserna i dag. Men en stund senare kommer Globetrottern, som nu är i hemma i Sverige igen, och Släktforskaren. Sedan tar vi utflyktsbilen och gör
Vi ska gå en liten promenad på Furillen. Vi parkerar bilden vid fågelskyddsområdet på östra delen av ön. Vi ska gå en liten promenad på Furillen. Vi parkerar bilden vid fågelskyddsområdet på östra delen av ön.
Sedan går vi söderut längs stranden. Det är ett fantastiskt väder. Sedan går vi söderut längs stranden. Det är ett fantastiskt väder.
Men sedan blir det svårare att ta sig fram. Maken påminner mig om att jag har gått här förut och klarat att ta mig över rasmassorna. Jag tvivlar Men sedan blir det svårare att ta sig fram. Maken påminner mig om att jag har gått här förut och klarat att ta mig över rasmassorna. Jag tvivlar
Men det gick bra, trots mina korta ben, när det gäller att klättra. Globetrottern stod framför mig och lånade ut en av sina stavar och drog upp och Släktforskaren puttade på bakifrån så jag f Men det gick bra, trots mina korta ben, när det gäller att klättra. Globetrottern stod framför mig och lånade ut en av sina stavar och drog upp och Släktforskaren puttade på bakifrån så jag f
Och bakom nästa krök kan vi lämna den svåra delen av vandringen bakom oss. Och bakom nästa krök kan vi lämna den svåra delen av vandringen bakom oss.
Och vi är då vid Kartu - Kartviken. Här hittar vi en ovanligt snygg variant av strandklotter, som blivit allt vanligare på våra stränder. Det trista är att naturen tar väldigt lång tid på si Och vi är då vid Kartu - Kartviken. Här hittar vi en ovanligt snygg variant av strandklotter, som blivit allt vanligare på våra stränder. Det trista är att naturen tar väldigt lång tid på si
Kartu var en gång i tiden Ruteböndernas fiskeläge. Nu finns bara ruinerna kvar av fiskebodarna och stranden är istället en populär och vacker plats. Inte minst kan man bada här. Det är en sten Kartu var en gång i tiden Ruteböndernas fiskeläge. Nu finns bara ruinerna kvar av fiskebodarna och stranden är istället en populär och vacker plats. Inte minst kan man bada här. Det är en sten
Stormen gick hårt fram här. Nordan låg direkt på träden. Stormen gick hårt fram här. Nordan låg direkt på träden.
Och vilken tur att dom inte la sig ner över boden. Det det är den enda bevarade fiskeboden vid Kartu. Och vilken tur att dom inte la sig ner över boden. Det det är den enda bevarade fiskeboden vid Kartu.
Blåsipporna har börjat dyka upp nu. Blåsipporna har börjat dyka upp nu.
Sedan går vi tillbaka samma väg, fast uppe på klinten. Sedan går vi tillbaka samma väg, fast uppe på klinten.
Uppe på klinten är det en fantastiskt utsikt. Och det är en härlig dag i dag. Uppe på klinten är det en fantastiskt utsikt. Och det är en härlig dag i dag.
Sedan åker vi hem och äter vegetarisk lasagne. Sedan åker vi hem och äter vegetarisk lasagne.
Ja, jag bakade en Negertårta efter bakboken från 1925. Om de var god? Nja, en ganska torr sockerkaka smaksatt med pepparkakskryddor och chokladglassyr ovanpå. Ja, jag bakade en Negertårta efter bakboken från 1925. Om de var god? Nja, en ganska torr sockerkaka smaksatt med pepparkakskryddor och chokladglassyr ovanpå.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/30/