Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

6 March

Godmorgon Sverige. Godmorgon Sverige.
Det är kallt i dag. Det är kallt i dag.
Och även i dag blir det grötfrukost och en stadig rågbrödsmacka. Och även i dag blir det grötfrukost och en stadig rågbrödsmacka.
Tillbaka i Stockholm mellanlandar vi på Cityterminalen och dricker förmiddagskaffe innan vi tar flygbussen till Arlanda. Där äter vi en enkel korvlunch på Seveneleven. Tillbaka i Stockholm mellanlandar vi på Cityterminalen och dricker förmiddagskaffe innan vi tar flygbussen till Arlanda. Där äter vi en enkel korvlunch på Seveneleven.
Jag har nog ingen skam i kroppen, men Bondfrun ska hinna hem och mjölka och Maken ska slippa hämta mig vid midnatt., så vi flyger. Nöden har ingen lag. Jag har nog ingen skam i kroppen, men Bondfrun ska hinna hem och mjölka och Maken ska slippa hämta mig vid midnatt., så vi flyger. Nöden har ingen lag.
Maken mötte oss på flygplatsen i Visby. Bondfrun blir upphämtad av sina döttrar och Maken och jag åker till Sushibaren på Söder, vårt stamställe, och den trevlige unge man som jobbar där, ve Maken mötte oss på flygplatsen i Visby. Bondfrun blir upphämtad av sina döttrar och Maken och jag åker till Sushibaren på Söder, vårt stamställe, och den trevlige unge man som jobbar där, ve
På vägen hem köper jag en semla. Så klart. På vägen hem köper jag en semla. Så klart.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/6/