Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

7 March

Hemma igen. Det är en dyster morgon med regn. Inte snö som väl är. Klockan är 7.07. Hemma igen. Det är en dyster morgon med regn. Inte snö som väl är. Klockan är 7.07.
Det regnar ganska mycket just nu. Och det blåser. Det regnar ganska mycket just nu. Och det blåser.
Men det ska bli bättre väder. Sedan nytt regn från Värstkusten. Men det ska bli bättre väder. Sedan nytt regn från Värstkusten.
Gösta är rastlös. Gösta är rastlös.
De fina tulpanerna från Bungehallen slog aldrig ut och vecklade ut sina kronblad, men de är i alla fall de bästa snabbköpstulpanerna hittills i år. Så här ser de ut efter 10 dagar. De fina tulpanerna från Bungehallen slog aldrig ut och vecklade ut sina kronblad, men de är i alla fall de bästa snabbköpstulpanerna hittills i år. Så här ser de ut efter 10 dagar.
Vi får en klass 1 varning på förmiddagen. Vi får en klass 1 varning på förmiddagen.
Kakan fick stanna inne en stund, så jag fick observera honom. Han var ju ganska våt och han slickade sig torr, men slickade inget sår, så där intenssivt som en katt gör om den har en skada. Han Kakan fick stanna inne en stund, så jag fick observera honom. Han var ju ganska våt och han slickade sig torr, men slickade inget sår, så där intenssivt som en katt gör om den har en skada. Han
Jo, han var trött också och sov en timme innan han gick ut igen. Husse och jag är så lättade. Jo, han var trött också och sov en timme innan han gick ut igen. Husse och jag är så lättade.
Se där! Det gick ju riktigt bra fast vi började med att övervärdera vasen och ljusstaken. I kväll är det Antikrundan igen. Se där! Det gick ju riktigt bra fast vi började med att övervärdera vasen och ljusstaken. I kväll är det Antikrundan igen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/7/