Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
21
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

9 March

Godmorgon! Klockan är 09.30. Vi har haft en lång sovmorgon. Det blåser en del och vårljuset är här. Godmorgon! Klockan är 09.30. Vi har haft en lång sovmorgon. Det blåser en del och vårljuset är här.
Lite blåsigt, men ändå +4 och lite tunnare moln just nu. Lite blåsigt, men ändå +4 och lite tunnare moln just nu.
Men det ska bli regn längre fram i dag. Och nu kommer den där blåsten som vi har fått klass 1 varning för i flera dagar. Men det ska bli regn längre fram i dag. Och nu kommer den där blåsten som vi har fått klass 1 varning för i flera dagar.
I går hade de finska specialiteter på Coop på Öster. Så klart jag handlade. I dag blir det finsk frukost med rispiroger med äggsmör. I går hade de finska specialiteter på Coop på Öster. Så klart jag handlade. I dag blir det finsk frukost med rispiroger med äggsmör.
Och smörgås med Koskenlaskia till och med på finskt bröd. Och smörgås med Koskenlaskia till och med på finskt bröd.
Torsten gör oss sällskap. Torsten gör oss sällskap.
Nu sticker det upp snödroppar överallt. Nu sticker det upp snödroppar överallt.
Maken och jag åker till en annan Slöjdfröken och hennes man Kräftforskaren. De är bortresta och jag ska mata deras höns och deras katt. Katten har kattingång och skön, varm sovplats i Kräftfo Maken och jag åker till en annan Slöjdfröken och hennes man Kräftforskaren. De är bortresta och jag ska mata deras höns och deras katt. Katten har kattingång och skön, varm sovplats i Kräftfo
Kisse blir väldigt glad när vi kommer. Kisse blir väldigt glad när vi kommer.
Sedan beundrar Maken Kräftforskarens fina ved. Sedan beundrar Maken Kräftforskarens fina ved.
Och nästa syssla blir att mata hönsen. Och nästa syssla blir att mata hönsen.
När Maken ska visa mig hur man krokar av foderautomaten blåser dörren till hönsgården upp. När jag ser det, har en hel del höns sprungit ut. Jag ser tuppen på väg ut genom dörren och Maken s När Maken ska visa mig hur man krokar av foderautomaten blåser dörren till hönsgården upp. När jag ser det, har en hel del höns sprungit ut. Jag ser tuppen på väg ut genom dörren och Maken s
Hemma hänger katterna i våra obäddade sängar. Gösta har lite av vårkänslor och vill gärna slåss med Torsten. Hemma hänger katterna i våra obäddade sängar. Gösta har lite av vårkänslor och vill gärna slåss med Torsten.
Fast det blir inget av med det. Fast det blir inget av med det.
Nu får jag baka mina gotlandsbullar själv. Jag fortsätter att träna på att göra en vänsterläggning. Det går bättre och bättre även om alla inte blir perfekta. Nu får jag baka mina gotlandsbullar själv. Jag fortsätter att träna på att göra en vänsterläggning. Det går bättre och bättre även om alla inte blir perfekta.
Men en och annan blir precis som den ska. Men en och annan blir precis som den ska.
Det blir ordentligt gofika i dag. Nybakt gotlandsbulle (som inte är helt lyckat lagda) och nybakt baklava från Hima Livs i Visby. Det blir ordentligt gofika i dag. Nybakt gotlandsbulle (som inte är helt lyckat lagda) och nybakt baklava från Hima Livs i Visby.
I kväll blir det repris på en hederlig Carl Butler-rätt som inte lagats på mycket, mycket länge; Carl Butlers bönor. De kokar länge i ugnen med mycket smör, vitlök och persilja. Sedan smälte I kväll blir det repris på en hederlig Carl Butler-rätt som inte lagats på mycket, mycket länge; Carl Butlers bönor. De kokar länge i ugnen med mycket smör, vitlök och persilja. Sedan smälte

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/3/9/