Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

1 April 2019

Solen skiner. Katten går ut. Klockan är 07.10. I dag får man luras. Och idag firas det Assyriska nyåret enligt den assyriska kalendern. I år blir det år 6769. Solen skiner. Katten går ut. Klockan är 07.10. I dag får man luras. Och idag firas det Assyriska nyåret enligt den assyriska kalendern. I år blir det år 6769.
Även om solen är uppe och lyser är det bara +2 idag. Även om solen är uppe och lyser är det bara +2 idag.
Det ska bli varmare, men vem tror det? Det ska bli varmare, men vem tror det?
Gösta har lite problem. Han vågar inte gå ut. Gösta har lite problem. Han vågar inte gå ut.
Han går inte ut förrän det är mörkt. Han har ju alltid varit en nattkatt som gillat att svira på nätterna och sova om dagarna, men han brukar gärna vilja gå ut när vårsolen lyser. Han är o Han går inte ut förrän det är mörkt. Han har ju alltid varit en nattkatt som gillat att svira på nätterna och sova om dagarna, men han brukar gärna vilja gå ut när vårsolen lyser. Han är o

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/1/