Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

11 April 2019

Godmorgon! Vilket attans väder. Det är fortfarande snö. Det här kan man kalla staruer. Klockan är 07.48 Godmorgon! Vilket attans väder. Det är fortfarande snö. Det här kan man kalla staruer. Klockan är 07.48
Råkallt och mulet och högtryck. Råkallt och mulet och högtryck.
Aprilvädret ska fortsätta under kommande dygnet. Blåsigt blir det också. Aprilvädret ska fortsätta under kommande dygnet. Blåsigt blir det också.
Jag har samlat på mig lite äldre kokböcker. Jag äskar bilderna. Jag har samlat på mig lite äldre kokböcker. Jag äskar bilderna.
Men i dag ska jag provbaka en klassisk sirapslimpa i min nya Elektro Helios-ugn Men i dag ska jag provbaka en klassisk sirapslimpa i min nya Elektro Helios-ugn

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/11/