Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

12 April 2019

Klockan är 05.34. Det är väldigt tidig uppstigning i dag igen. Katt på väg in. Det är svinkallt. Det är fredag. Klockan är 05.34. Det är väldigt tidig uppstigning i dag igen. Katt på väg in. Det är svinkallt. Det är fredag.
Men det är halvklart och närmast vindstilla även om det är kallt. Men det är halvklart och närmast vindstilla även om det är kallt.
Men det kommer att bli lite bättre väder idag, trots nordanvinden. Men det kommer att bli lite bättre väder idag, trots nordanvinden.
Jag mellanlandar en halvtimme i personalrummet på Makens jobb och går sedan till busshållplatsen. Nu ska jag till stan igen. Jag mellanlandar en halvtimme i personalrummet på Makens jobb och går sedan till busshållplatsen. Nu ska jag till stan igen.
Jag valde att sova lite längre idag och skippa frukosten och äta frukost i stan. Jag skulle bli tvungen att sitta och hänga någonstans en timme innan det var dags att uppsöka Distriktssjukgymnast Jag valde att sova lite längre idag och skippa frukosten och äta frukost i stan. Jag skulle bli tvungen att sitta och hänga någonstans en timme innan det var dags att uppsöka Distriktssjukgymnast
Men det skulle jag inte ha gjort. Denna frukost ligger i nästan samma prisklass som en frukostbuffé på Finlandsbåt. Men det skulle jag inte ha gjort. Denna frukost ligger i nästan samma prisklass som en frukostbuffé på Finlandsbåt.
När jag hämtat handledsortosen tar jag bussen till Visbys utkant för att hämta mina nya bekvämskor. När jag hämtat handledsortosen tar jag bussen till Visbys utkant för att hämta mina nya bekvämskor.
Jag går tillbaka till stan och stannar till vårt stamställe Cirkel K Söderväg och dricker lite kaffe och byter skor. Jag är sjukt nöjd med skorna, men upptäcker ganska snart att mina knölar p Jag går tillbaka till stan och stannar till vårt stamställe Cirkel K Söderväg och dricker lite kaffe och byter skor. Jag är sjukt nöjd med skorna, men upptäcker ganska snart att mina knölar p
På Öster är det en stilla fredagsförmiddag. När jag nu slösat pengar på en dyr frukost kan jag bara fortsätta att slösa, så jag går och äter asiatisk buffeé för 99 kr. På Öster är det en stilla fredagsförmiddag. När jag nu slösat pengar på en dyr frukost kan jag bara fortsätta att slösa, så jag går och äter asiatisk buffeé för 99 kr.
Nu har jag inte träffat mina vänner på Vårdklockan på länge. I dag lackar dom det nya golvet i kyrksalen, så vi håller till i vårt gamla rum och sjunger. Det var roligt att träffa alla igen Nu har jag inte träffat mina vänner på Vårdklockan på länge. I dag lackar dom det nya golvet i kyrksalen, så vi håller till i vårt gamla rum och sjunger. Det var roligt att träffa alla igen
Och på Willys var så klart Raketmjukosten slut. Och på Willys var så klart Raketmjukosten slut.
Vi storhandlade ju och kom hem jättesent. Det var hög tid för pizza då. Så vi köpte med oss varsin pizza från Pizzakiosken på Follingboväg. Den är helt okej, faktiskt. Bland den bästa pizza Vi storhandlade ju och kom hem jättesent. Det var hög tid för pizza då. Så vi köpte med oss varsin pizza från Pizzakiosken på Follingboväg. Den är helt okej, faktiskt. Bland den bästa pizza

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/12/