Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

13 April 2019

Godmorgon! Det är en strålande morgon, även om den är kall. Klockan är 09.40. I dag blev det en lång sovmorgon med bedtea och morgontidningen. Godmorgon! Det är en strålande morgon, även om den är kall. Klockan är 09.40. I dag blev det en lång sovmorgon med bedtea och morgontidningen.
Det är halvklar, +4 och lite småblåsigt just nu. Det är halvklar, +4 och lite småblåsigt just nu.
Det är fortfarande nordan och det ska bli ännu lite blåsigare. Det är fortfarande nordan och det ska bli ännu lite blåsigare.
Jag lockar ut lille Gösta. Det blir en trädgårdsdag i dag. Jag lockar ut lille Gösta. Det blir en trädgårdsdag i dag.
Nu är det dags att starta vårstädningen av trädgården. Jag börjar med Sveas rabatt som alltid. Nu är det dags att starta vårstädningen av trädgården. Jag börjar med Sveas rabatt som alltid.
Snöblasket gav 2,5 mm. Snöblasket gav 2,5 mm.
Jag har sällskap av Kakan när jag städar upp efter vintern. Han är inte på något gott humör. Jag har sällskap av Kakan när jag städar upp efter vintern. Han är inte på något gott humör.
Sådär ja Nu är det städat och klart. Sådär ja Nu är det städat och klart.
Lille Gösta är på sin vakt och spanar efter faror, men håller sig till mig och då går det bra att vara ute. Den här övergången till vår är extra svår för honom i år. Lille Gösta är på sin vakt och spanar efter faror, men håller sig till mig och då går det bra att vara ute. Den här övergången till vår är extra svår för honom i år.
Nu går det bra med matautomaterna i alla fall. Göstas gillar inte att stoppa ner huvudet i skålen, så han har utvecklat en teknik att peta ut en knopp i taget. Han verkar rent av tycka det är en Nu går det bra med matautomaterna i alla fall. Göstas gillar inte att stoppa ner huvudet i skålen, så han har utvecklat en teknik att peta ut en knopp i taget. Han verkar rent av tycka det är en
Sedan kastar han ut knoppen på golvet när han petat ut den ur behållaren och fångat den med tassen. Underläggen har spelat ut sin roll, nu kladdar han ner golvet i stället. Fördelen med matauto Sedan kastar han ut knoppen på golvet när han petat ut den ur behållaren och fångat den med tassen. Underläggen har spelat ut sin roll, nu kladdar han ner golvet i stället. Fördelen med matauto
Maken har öppnat en kompost och där fanns det lite kaipar. Maken har öppnat en kompost och där fanns det lite kaipar.
I kväll blir det risotto med svamp och kaip, bakade körbärstomater, haricots vertes och lammkotletter. I kväll blir det risotto med svamp och kaip, bakade körbärstomater, haricots vertes och lammkotletter.
Det är på det här viset man ska äta ost. Det är på det här viset man ska äta ost.
Jag har köpt Feliway Friends som utsöndrar må-bra-och sams-hormoner för katter och kompletterar det med ett "lugnande medel", typ naturmedel för katter, gjort av kasein som ska påminna om moders Jag har köpt Feliway Friends som utsöndrar må-bra-och sams-hormoner för katter och kompletterar det med ett "lugnande medel", typ naturmedel för katter, gjort av kasein som ska påminna om moders

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/13/