Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

15 April 2019

Godmorgon. Morgonsolen strålar redan. Klockan är 07.38 Det ser ut som en lovande måndag. Godmorgon. Morgonsolen strålar redan. Klockan är 07.38 Det ser ut som en lovande måndag.
Full sol och bara +3 just nu. Full sol och bara +3 just nu.
Men det ska bli varmare trots den envisa nordanvinden. Men det ska bli varmare trots den envisa nordanvinden.
Det blir en trädgårdsdag i dag. Det blir en trädgårdsdag i dag.
Så här års ser allt litet och eländigt ut och man tror aldrig att det ska bli något av det, när man vårstädar i planteringarna. Så här års ser allt litet och eländigt ut och man tror aldrig att det ska bli något av det, när man vårstädar i planteringarna.
För några dagar sedan sådde jag de okända fröna som jag fått av @Enklabilder. Nu står dom under lampa och på värmematta för att de ska gro. Det var svårt att veta vad som var frö och vad s För några dagar sedan sådde jag de okända fröna som jag fått av @Enklabilder. Nu står dom under lampa och på värmematta för att de ska gro. Det var svårt att veta vad som var frö och vad s
Nu är det färdigstädat. Nu är det färdigstädat.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/15/