Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

18 April 2019

Godmorgon! I dag är det Skärtorsdag. Solen skiner och klockan 07.48. I natt flyger påskkärringarna till Blåkulla.I dag sägs det att Jesus tvättade lärjungarnas fötter. Skär i Skärtorsdag be Godmorgon! I dag är det Skärtorsdag. Solen skiner och klockan 07.48. I natt flyger påskkärringarna till Blåkulla.I dag sägs det att Jesus tvättade lärjungarnas fötter. Skär i Skärtorsdag be
+ 5 grader och nästan vindstilla nu. Det är fint. Och solen skiner. + 5 grader och nästan vindstilla nu. Det är fint. Och solen skiner.
Och det ska bli en riktigt varm Skärtorsdag. Och det ska bli en riktigt varm Skärtorsdag.
Idag lägger jag in påsksillen. Det här ska bli currysill. Idag lägger jag in påsksillen. Det här ska bli currysill.
Sedan får det allt bli en trädgårdsdag. Nu slår värmen till och det är hög tid att städa färdigt i rabatterna. Sedan får det allt bli en trädgårdsdag. Nu slår värmen till och det är hög tid att städa färdigt i rabatterna.
Och så var det Kyrkmacken då. I år är det ett Kyrkmacksår. Riddarskinnbagge heter detta obehagliga kryp. Och så var det Kyrkmacken då. I år är det ett Kyrkmacksår. Riddarskinnbagge heter detta obehagliga kryp.
De skitar ner alldeles förskräckligt och trivs på en varm stenvägg, så hussockeln och källarfönstren på baksidan är ett perfekt tillhåll. De skitar ner alldeles förskräckligt och trivs på en varm stenvägg, så hussockeln och källarfönstren på baksidan är ett perfekt tillhåll.
Eller där huvudelkabeln går upp ur marken och in i huset. Eller där huvudelkabeln går upp ur marken och in i huset.
Frågan är vad Kyrkmacken gör eller till vilken nytta de är, mer än att bajsa och lägga sig och dö lite mellan fönsterbågar och fönster. Så meningslöst liksom. Dessutom har de röd skyddsf
Förutom att bajsa och dö parar dom sig hela tiden. Dom är till egennytta då, skulle man kunna säga, men vad mer? Förutom att bajsa och dö parar dom sig hela tiden. Dom är till egennytta då, skulle man kunna säga, men vad mer?
Gösta går gärna med mig ut, men är ändå lite vaksam och är ogärna ute under dagen på egen hand. Gösta går gärna med mig ut, men är ändå lite vaksam och är ogärna ute under dagen på egen hand.
Okej då, Maken. Det blev fler blåsippor. Och vitsippor. I alla fall på andra sidan gatan. Okej då, Maken. Det blev fler blåsippor. Och vitsippor. I alla fall på andra sidan gatan.
Jodå det blev en del blåsippor, men jag påstår fortfarande att det är ont om blåsippor i vår trädgård i år. Efter stigen på andra sidan gatan är det mindre blåsippor, men dock betydligt f Jodå det blev en del blåsippor, men jag påstår fortfarande att det är ont om blåsippor i vår trädgård i år. Efter stigen på andra sidan gatan är det mindre blåsippor, men dock betydligt f
I går påbörjade jag vårstädningen i den andra planteringen. Nu ska jag slutföra städningen. I går påbörjade jag vårstädningen i den andra planteringen. Nu ska jag slutföra städningen.
Gåta: Var är katten som spanar efter fågel? Gåta: Var är katten som spanar efter fågel?
Just det, där reste Torsten på sig. Just det, där reste Torsten på sig.
Och lägger sig lite närmare fågelmatningen i äppelträdet. Och lägger sig lite närmare fågelmatningen i äppelträdet.
Sedan går han och lägger sig och knarkar lite. Helt utslagen. Han tuggar i sig kattmyntan så som Kakan lärt honom. Sedan går han och lägger sig och knarkar lite. Helt utslagen. Han tuggar i sig kattmyntan så som Kakan lärt honom.
Och se där har självaste Dottern kommit som fått lift med kattbur och allt hela vägen hem från båten. Maken har inte slutat jobba för dagen än. Och se där har självaste Dottern kommit som fått lift med kattbur och allt hela vägen hem från båten. Maken har inte slutat jobba för dagen än.
Ja, självklart blir det flugsvampar i dag. Det är ju Skärtorsdag. Ja, självklart blir det flugsvampar i dag. Det är ju Skärtorsdag.
Potatis, stuvad spenat och rådjursköttbullar förutom flugsvamp och potatis. Potatis, stuvad spenat och rådjursköttbullar förutom flugsvamp och potatis.
Ja, då var det färdigstädat här. Tänk att det blir så himla fint när allt det gamla vissna försvinner. Nu är det bara regn som fattas. Ja, då var det färdigstädat här. Tänk att det blir så himla fint när allt det gamla vissna försvinner. Nu är det bara regn som fattas.
Klockan är 23.07. Det är på väg under minus. Det har varit kalla nätter i flera dagar och det fortsätter trots de höga dagstemperaturerna. Klockan är 23.07. Det är på väg under minus. Det har varit kalla nätter i flera dagar och det fortsätter trots de höga dagstemperaturerna.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/18/