Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

19 April 2019

Godmorgon! Frukosten är uppäten och avslutad. Ingen morgonbild, det glömde jag bort. Det är ingen ordning här på bilddagboken. Godmorgon! Frukosten är uppäten och avslutad. Ingen morgonbild, det glömde jag bort. Det är ingen ordning här på bilddagboken.
Solen skiner. Det ser ut som om det ska bli en lovande dag, trots att det är Långfredag idag. På Långfredagen ska man lida lite och tänka på att Jesus blev uppspikad på korset. Klockan är 09.2 Solen skiner. Det ser ut som om det ska bli en lovande dag, trots att det är Långfredag idag. På Långfredagen ska man lida lite och tänka på att Jesus blev uppspikad på korset. Klockan är 09.2
+ 11 så här en Långfredagsmorgon är en fin temperatur. Och inte blåser det heller. + 11 så här en Långfredagsmorgon är en fin temperatur. Och inte blåser det heller.
Det ska bli ett dygn med höga temperaturer, men det ska bli en kall natt och kall vind från nordan. Det ska bli ett dygn med höga temperaturer, men det ska bli en kall natt och kall vind från nordan.
Nu, en timme senare är verkligheten bra mycket bättre än prognosen. Nu, en timme senare är verkligheten bra mycket bättre än prognosen.
I dag fyller Mamma 91. Hon vill bjuda på födelsedagslunch på restaurang. Vi hämtar henne i Slite. I dag fyller Mamma 91. Hon vill bjuda på födelsedagslunch på restaurang. Vi hämtar henne i Slite.
Men först åker vi förbi kyrkogården i Othem och sätter lite påskliljor på Pappas grav, som en hälsning från födelsdagsbarnet, eller vad man nu ska säga om en 91-åring. Men först åker vi förbi kyrkogården i Othem och sätter lite påskliljor på Pappas grav, som en hälsning från födelsdagsbarnet, eller vad man nu ska säga om en 91-åring.
Vi åker till golfrestaurangen vid Slite Golfklubb. Vi åker till golfrestaurangen vid Slite Golfklubb.
Här serveras riktigt god mat, faktiskt. Här serveras riktigt god mat, faktiskt.
Till förrätt fick man ta vad man önskade från sillbordet. Till förrätt fick man ta vad man önskade från sillbordet.
Till varmrätt fanns en kött- och en fiskrätt att välja på. Till varmrätt fanns en kött- och en fiskrätt att välja på.
Och utanför hade dom påskfjädrar i något gummiliknande material. Det såg ju riktigt snyggt ut. Och utanför hade dom påskfjädrar i något gummiliknande material. Det såg ju riktigt snyggt ut.
Sedan åkte vi hem till 91-åringen och fortsatte att fira födelsedagen. Sedan åkte vi hem till 91-åringen och fortsatte att fira födelsedagen.
Som vanligt planterar jag penséer i Mammas krukor framför ytterdörren. Det är den ständiga födelsdagsblomman till henne. Som vanligt planterar jag penséer i Mammas krukor framför ytterdörren. Det är den ständiga födelsdagsblomman till henne.
Sedan ska vi äta Visby-tårta och dricka kaffe. Mitt i kaffet får Mamma telefon från Kusinen som ringer och gratulerar. Sedan ska vi äta Visby-tårta och dricka kaffe. Mitt i kaffet får Mamma telefon från Kusinen som ringer och gratulerar.
Vi säger hejdå till Mamma och åker ner till Barnmorskan för att hämta lite ägg. Dottern går runt i stallet och är nostalgisk. Barnmorskan har ännu inte hunnit hem från sin ridtur. Vi säger hejdå till Mamma och åker ner till Barnmorskan för att hämta lite ägg. Dottern går runt i stallet och är nostalgisk. Barnmorskan har ännu inte hunnit hem från sin ridtur.
Jo, här hängde både Maken och Dottern många kvällar och helger. Vi hade våra hästar här en gång i tiden. Maken och Dottern red, men inte jag. Ska sanningen fram är jag lite allergisk mot dom Jo, här hängde både Maken och Dottern många kvällar och helger. Vi hade våra hästar här en gång i tiden. Maken och Dottern red, men inte jag. Ska sanningen fram är jag lite allergisk mot dom
Men nu finns bara hönsen kvar. Men nu finns bara hönsen kvar.
De små kycklingarna som kläcktes då jag var hönsvakt i mars har växt jättemycket. De små kycklingarna som kläcktes då jag var hönsvakt i mars har växt jättemycket.
Nu börjar de se nästan lite hönslika ut. Nu börjar de se nästan lite hönslika ut.
Så kommer Barnmorskan hem. Hon har inte bara varit och ridit islandshäst utan hon har också badat i havet, galna människa! Så kommer Barnmorskan hem. Hon har inte bara varit och ridit islandshäst utan hon har också badat i havet, galna människa!
Hon släpper ut Georg med sina fruar i det fria. De måste vara i hönsgården när hon inte hemma eftersom den elaka duvhöken kan ta dom om hon inte har lite koll på både den och höns och tupp. Hon släpper ut Georg med sina fruar i det fria. De måste vara i hönsgården när hon inte hemma eftersom den elaka duvhöken kan ta dom om hon inte har lite koll på både den och höns och tupp.
Ja, Georg är så klar helt makalös. Vilken snygging och vilken trevlig herre! Ja, Georg är så klar helt makalös. Vilken snygging och vilken trevlig herre!
Han har extremt snygga fjädrar. Han har extremt snygga fjädrar.
Ja, där lämnar vi Georg och hans fruar och åker hem med våra ägg. Ja, där lämnar vi Georg och hans fruar och åker hem med våra ägg.
Jag har fått en fin present av Mamma. Det är min mormors mors ullkorg. Jag har fått en fin present av Mamma. Det är min mormors mors ullkorg.
Hemma ligger Torsten i vår säng. Han har sovit på sitt söta öra hela dagen. Hemma ligger Torsten i vår säng. Han har sovit på sitt söta öra hela dagen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/19/