Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

22 April 2019

Godmorgon! Ännu en strålande påskdag - Annandagen. Klockan är 08.52 Det ser ut att bli en behaglig dag i dag också. Godmorgon! Ännu en strålande påskdag - Annandagen. Klockan är 08.52 Det ser ut att bli en behaglig dag i dag också.
+11, växlande molnighet och lätt sydostlig bris. Det är helt okej. +11, växlande molnighet och lätt sydostlig bris. Det är helt okej.
Och det blir en riktigt varm dag för att vara en Annandagpåsk. Och det blir en riktigt varm dag för att vara en Annandagpåsk.
På FB-gruppen "Svåra Föremål", som jag är med i, är det just nu väldigt många föremål som visas som är gjorda av snäckor, det ena gräsligare än det andra, men man kan ändå inte låta b På FB-gruppen "Svåra Föremål", som jag är med i, är det just nu väldigt många föremål som visas som är gjorda av snäckor, det ena gräsligare än det andra, men man kan ändå inte låta b
Dottern tyckte det var fint. Dottern tyckte det var fint.
Sedan får vi besök av Mamma. Sedan får vi besök av Mamma.
Vi ska äta upp påskmaten. Vi ska äta upp påskmaten.
Sill och potatis är det godaste på julbordet. Till påsk kan man frossa i bara sill och eventuellt en laxstjärt eller så. Sill och potatis är det godaste på julbordet. Till påsk kan man frossa i bara sill och eventuellt en laxstjärt eller så.
Det är alltid roligt att fira påsk, tycker jag. Om jag ska rangordna vår klassiska högtider så kommer julen först, på andra plats påsken, sedan kommer midsommar och sist kommer Valborg, som al Det är alltid roligt att fira påsk, tycker jag. Om jag ska rangordna vår klassiska högtider så kommer julen först, på andra plats påsken, sedan kommer midsommar och sist kommer Valborg, som al
Ja, och så blir det memma till efterrätt. I år har vi synnerligen gott om memma. Ja, och så blir det memma till efterrätt. I år har vi synnerligen gott om memma.
Jag säger hejdå till Mamma och kramar om Dottern för den här gången. Mamma blir skjutsad hem till Slite och sedan fortsätter Dottern, Sixten Katt och Maken in till båten. Nu är påsken slut oc Jag säger hejdå till Mamma och kramar om Dottern för den här gången. Mamma blir skjutsad hem till Slite och sedan fortsätter Dottern, Sixten Katt och Maken in till båten. Nu är påsken slut oc
Ja, det blir en sväng runt Brottet. Jag passar på att kolla vattenläget också. Ja, det blir en sväng runt Brottet. Jag passar på att kolla vattenläget också.
Jag beger mig in i rådjurens land igen. Jag beger mig in i rådjurens land igen.
Sedan möter jag en terrängcyklist! Sedan möter jag en terrängcyklist!
Och hemma är det full fart på fästningarna nu, trots att de båda katterna har fått gift i nacken. Och hemma är det full fart på fästningarna nu, trots att de båda katterna har fått gift i nacken.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/22/