Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

24 April 2019

Godmorgon! Ännu en vacker vårdag väntar. Livet leker. Klockan är 07.40 Godmorgon! Ännu en vacker vårdag väntar. Livet leker. Klockan är 07.40
+12 och lite småblåsigt, men vinden är sydlig. +12 och lite småblåsigt, men vinden är sydlig.
Och det ska bli varmare det närmsta dygnet. Och det ska bli varmare det närmsta dygnet.
Det blir en trädgårdsdag i dag. Ja, det var det i går också. Det blir en trädgårdsdag i dag. Ja, det var det i går också.
Vi började gårdagen med ett tidig morgonsimning. I dag var vi faktiskt först i bassängen, men sedan dök det upp fler trogna simmare. Vi började gårdagen med ett tidig morgonsimning. I dag var vi faktiskt först i bassängen, men sedan dök det upp fler trogna simmare.
Igår började jag bära ut pelargonerna i växthuset. Jag måste få plats för alla små nya plantor i källaren. Igår började jag bära ut pelargonerna i växthuset. Jag måste få plats för alla små nya plantor i källaren.
De får lite fiberduk på sig, så här i början. Inte för kylan utan för att de inte ska bli solbrända. Det gäller att göra som för människor d.v.s. sola försiktigt i början. De får lite fiberduk på sig, så här i början. Inte för kylan utan för att de inte ska bli solbrända. Det gäller att göra som för människor d.v.s. sola försiktigt i början.
Vi har besök av herr Fasan. Han är här igen, han som är spelgalen och tror att hans egen spegelbild i växthuset är en konkurrent. Katterna tycker aalltid är spännande. Vi har besök av herr Fasan. Han är här igen, han som är spelgalen och tror att hans egen spegelbild i växthuset är en konkurrent. Katterna tycker aalltid är spännande.
Jag fick en spindellilja av Makens Kusin som han och Kusinfrun inte lyckats få i blom. Jag planterade den efter alla konstens regler, väckte lökarna inomhus och ställde ut den ute när det var fin Jag fick en spindellilja av Makens Kusin som han och Kusinfrun inte lyckats få i blom. Jag planterade den efter alla konstens regler, väckte lökarna inomhus och ställde ut den ute när det var fin
Gösta blir allt duktigare på att gå ut, men han vill gärna hålla sig till mig. Vad är det med denna överkänsliga, skojiga och knasiga katt? Gösta blir allt duktigare på att gå ut, men han vill gärna hålla sig till mig. Vad är det med denna överkänsliga, skojiga och knasiga katt?
Jag beskär lite buskar. Jag borde ha beskurit fler, som ska beskäras i januari-februari-mars, men det var svår att veta tidigare i vintras om det gick att beskär dessa under denna underliga varma Jag beskär lite buskar. Jag borde ha beskurit fler, som ska beskäras i januari-februari-mars, men det var svår att veta tidigare i vintras om det gick att beskär dessa under denna underliga varma
Grannen fällde ju en massa träd längst ner på sin tomt i höstas, vilket gjorde att vi fick in mer ljus hos oss. Grannen fällde ju en massa träd längst ner på sin tomt i höstas, vilket gjorde att vi fick in mer ljus hos oss.
Kanske kommer alla liljekonvaljer tillbaka nu när ljuset kan locka upp dom. Här längst bort i bild, fanns en gång i tiden en tät matta av liljekonvaljer. Kanske kommer alla liljekonvaljer tillbaka nu när ljuset kan locka upp dom. Här längst bort i bild, fanns en gång i tiden en tät matta av liljekonvaljer.
Och här ligger en del av de fällda träden. Ja, Grannen har gett några stockar till Maken också. Och här ligger en del av de fällda träden. Ja, Grannen har gett några stockar till Maken också.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Jag skolar om småplantor. I år gör jag det lite senare än vanligt därför att förra årets marskyla tog död på så många, när dom skolats ut till att få stå en stund lite svalare i källar Jag skolar om småplantor. I år gör jag det lite senare än vanligt därför att förra årets marskyla tog död på så många, när dom skolats ut till att få stå en stund lite svalare i källar
Och jag skördar gräslök som jag fryser in. Och jag skördar gräslök som jag fryser in.
Sedan kommer Maken hem och hämtar mig. Vi åker till stan, äter sushimiddag och går på kören. Sedan kommer Maken hem och hämtar mig. Vi åker till stan, äter sushimiddag och går på kören.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/24/